Myszka gamingowa za 100
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Przypomnijmy, że jest on jednak prezydentem stolicy z 1,5 MLN mieszkańców. Trochę trudno byłoby mu "wyjść do ludzi". Sam zresztą nie jestem tego fanem. Ten człowiek ma w końcu pracować, a nie pajacować. Wydaje mi się, że sporo ludzi ma problem z odróżnianiem tego. A ja jednak nie byłbym taki pewien, że Trzask będzie skłonny tak wszystko od razu podpisać. To jest jednak człowiek z pierwszego rzędu z konkretnymi ambicjami. W dodatku na pewno nie chciałby dostać łatki Długopisa jak Duda. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Gorszy od Dudy Trzaskowski na pewno nie będzie. Gorzej już być nie może, a wybranie następnego PiS-owca to zachowanie beznadziejnego dla kraju statusu quo oraz dalsze sabotowanie działań obecnego rządu. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Akurat na tą konkretną kadencję to nie problem. On konkretnie MA wszystko podpisywać KO. A jak podpisze, niech się zapada pod ziemię. Ponieważ są bardzo konkretne rzeczy do zrobienia szybko, wszędzie i naraz, aby skasować spuściznę po PIS. Prawdziwego prezydenta będziemy wybierać dopiero na kolejną kadencje -
Przez muszka · Opublikowano
@NoviAMG o ile nie zawaliłem przy przykręcaniu coolera, a starałem się to robić tak samo, czyli pod koniec po jednym delikatnym obrocie aż będzie podobny opór, to wyniki mówią same za siebie. TF7 była rozłożona dobrze na całym procku, bo minimalnie na te szpary w ryzenie się "wylało". Ale właśnie to taka guma ta pasta, że całość z tych wylań została na coolerze a dosłownie nic na procku w szparach.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi