Nowy zasilacz 750 W
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Takie pytanie. KTL Malowanie kataforetyczne...ktoś może korzystał z takich usług i może polecić firmę gdzie to można wykonać jako zlecenie jednostkowe? Mam wybitnie skomplikowane elementy projektu custom PC CLC wykonane na CNC z aluminium PA4 gdzie typowe lakierowanie proszkowe może zakończyć się zbyt grubą warstwą lakieru dochodzącą do 200 mikronów (proste elementy są w stanie polakierować do 100 mikronów jak określili się w lakierni) Kataforetycznie według info w necie jestem w stanie to ogarnąć z równą warstwą do 40 mikronów co mi wybitnie pasuje ale namierzenie firmy która podejmie się usługi dla 40 elementów to priorytet. Jakość lakierowania KTL w przypadku elementów o skomplikowanej budowie jak najbardziej mi odpowiada i lepszej opcji nie widzę ale...firmy że tak powiem nie pałają entuzjazmem do zleceń w których wolumen nie jest stricte przemysłowy. -
Przez Send1N · Opublikowano
Wydajność wydajnością ale już nie snuj teorii że "stabilność" pamięci zniszczyła wersja windowsa nie przesadzajmy Ja to do tej pory tak czasami się zastanawiam co ci w hardware unboxed zrobili że na 24h2 jeszcze wersji insider wychodziła im tak kosmiczna przewaga, bo to chyba nigdy sensownego wytłumaczenia nie ujrzało -
Przez Totek · Opublikowano
Widziałem jakie samoloty lądują na tym lotnisku. To jest szok, że tak mało jest katastrof lotniczych. Niektóre samoloty wyglądają jak śmietniki, szczególnie te afrykańskich linii lotniczych. -
Przez Vulc · Opublikowano
Panie, to będzie kolejne Gietea, ludzie się rzucą jak wygłodniałe wilki. Przy takim ciśnieniu rozsądek nie ma nic do powiedzenia. -
Przez kanon7 · Opublikowano
Wiadomo czemu Płażyński młody został odrzucony? Pamiętam że było dosyć głośno o nim, jako kandydacie PIS na prezydenta RP. A w ostatnich 1-3 miesiącach już ani słowa, choćby o potencjalnych możliwościach startu Płażyńskiego. Ciekawe czemu Kaczyński, tak szybko go odrzucił ??? W każdej wiadomości masz <spoiler> pusty - przynajmniej mi się wyświetla pusty. W jakim celu? Pytam poważnie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi