Czy warto nową 6950 za 2.7k?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Raz w życiu oglądnąłem kinówkę i był to SW Zemsta Sithów, oczy krwawiły jak wuj, ale dałem radę A też miałem takich znajomych, co twierdzili że CAM jest w zajebistej jakości... a jak powiedziałem żeby do okulisty poszli to się na mnie obrażali... A jak już lekki off się wkradł, to już mówiłem na labie, ale mam rekord świata. Poszliśmy kiedyś już nie pamiętam na co z ziomkami do kina, i był dubbing z napisami, po seansie wychodzimy i gadamy że nigdy więcej filmów z dubbingiem, a jeden ziomek "jaki dubbing?"... cały film czytał napisy bo nie słyszał że po polskiemu gadają -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja podejrzewam, że on chciał zmienić procesor na szybko, aby się "pochwalić" jako pierwszy i nawet obudowy nie odpiął i nie położył, tylko wszystko w pionie montował. Wtedy jest spora szansa, że CPU się przemieści/odchyli i przy zamykaniu źle ułoży. -
Przez Kelam · Opublikowano
@UmperoBędzie czas - przy okazji premiery ampere, miałem to obcykane w 30 sekund i wiedziałem, że tuf 3080 wyszedł lux i mogłem kupić na xkomie za 3279. Ale se dałem siana i to był duży błąd jak się potem okazało . Źle ci się kojarzy - tufy już drugą generację z rzędu u nv i amd zamiatają zwykle większość stawki i konkurują z tymi najciekawszymi nierefami. Wiadomo - zwykle strix jest trochę lepszy, ale dużo, dużo droższy. No i tufy (te dla kart z półki wyższej) mają dużą zaletę - są zbudowane serio lux. To nie plastikowa zabaweczka od gigabyte czy innego palita.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi