tomcug 2 778 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 14 godzin temu, Asasin napisał: ograniczyć koszty do minimum i być zadowolonym, to jest dopiero sztuka ;-). Nie zawsze jest to możliwe Dziarson dobrze Ci radzi, a Ty już zrobisz jak zechcesz.
Dziarson 326 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 No to kup ps3 albo coś w tym stylu bedzie tanio i sobie pograsz
Asasin 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Cóż, z ograniczaniem kosztów trzeba czasem kombinować ;-) Konsola mnie w ogóle nie interesuje, tak jak napisałem interesuje mnie PC do 3000 zł, ale dziękuję za podpowiedzi.
Dziarson 326 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Jakim ograniczeniem kosztów czego wydajność kredytowa ci sie skoczyła bredzisz chopie odpowiedz otrzymałeś najlepszy sensowny komp do 3000.
Asasin 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Czytaj ze zrozumieniem, bo w tej chwili to Ty bredzisz. Czy ja w którymś momencie napisałem, że Twoja propozycja nie ma sensu ? Pytałem o konkretne sprawy. Nie ma co uszczęśliwiać innych na siłe. Jeżeli pytam o zestaw za 3000 zł, to nie interesuje mnie taki za 3500, 4000 itd. Można wyrazić swoją opinie, ale po co to przekonywanie. Chyba lepiej znam siebie i swoje potrzeby ? Więc nie rozumiem tego ciśnienia.
Rekomendowane odpowiedzi