Skocz do zawartości

Obudowy: COOLER MASTER QUBE 500 + Thermaltake The Tower 500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obudowy nie posiadają śladów użycia, fabrycznie kompletne, sprzęt użyty raz do testów. Brak dowodu zakupu. Sprzedaję jako używany w stanie idealnym, przepakowany. Wysyłka w oryginalnym pudełku. W zestawie wszystkie elementy fabrycznie do złożenia obudowy, wszystkie śrubki, uchwyty.

OLX 599 zł
OLX 359 zł

ALLEGRO 599 zł
ALLEGRO 359 zł

Ceny do negocjacji

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• labirynt sztos, pisałem już o tym, nawet na trzeźwo   nie oglądam po whisky po mi się napisy rozmazują + to że wzrok mi się pogorszył, coraz większe napisy w większej odległości od tv potrzebuję    lektor czyta to samo tłumaczenie co masz napisy, więc jak on ma kulawe to napisy też są, częsta praktyka w streamingu, amazon czasem albo apple... niektórych lektorów jak słucham to też mam wrażenie jakby to AI było, porządni kiedyś z TVP chyba już wszyscy powymierali   a chyba nf niektóre seriale kobieta czytała, kurła..   ale to i tak nic w porównaniu do lektora AI który powstał na bazie napisów AI. bełkot, taką Norymbergę masowo wszyscy oglądali...  może taki greenland byłby lepszy gdyby miał normalne tłumaczenie ?  do dziś nie ma....     ironia oczywiście , choć nie oceniam, nie widziałem.   dubbing był stworzony do bajek, no i cholera nie powiecie że np shrek byłby lepszy z polskimi napisami i w oryginale, albo asterix i kleopatra np nawet do wspomnianego deadpoola osobiście nic nie mam, bo tak samo jak jurassic park, dubbing robią po to żeby dzieci poszły do kina i zrobiły kasę   patologią to jest dubbing coraz częstszy w filmach stricte dla dorosłych, filmach " trudnych " hity nie z tej ziemi -   " jedna bitwa po drugiej " dubbing , drugi jeszcze większy " grzesznicy "  dubbing teraz dobry Exit 8 dubbing , dobrze że równocześnie jest oryginalna ścieżka i sensowne napisy   Tylko patrzcie nie tylko przez pryzmat siebie, gro ludzi po prostu musi oglądać z lektorem, bo ma zwyczajnie za słaby wzrok, są tacy...  no i oczywiście seriale " do gotowania " i zerkania jednym okiem, ty lektorek musi być
    • Ja Ci podałem tekna+ e4orce
    • W Polsce to nie jest dużo   Widzę te za 470 euro - to wersja bez AWD   Jak doliczysz żeby to była Tekna Premium i epower e4orce to wychodzi podobnie.   
    • Ja najbardziej alko może być hobby, sam lubię posmakować dobrych single maltów. Mam kumpla co kolekcjonuje, w barku co jest w zasadzie pokojem ma kilkaset flaszek, w topie ma flaszki pojedyncze o wartości rtx 5080  Cała kolekcja warta kilkaset k pln.   I nie jest żadnym alkoholikiem, takich flaszek nie wypija się na raz do obiadu, a raz na jakiś okazjonalny czas degustuje smaki w fajnym gronie 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...