Pomoc w dobraniu odpowiedniej skrzynki dla 3x 360. Case od Lian Li, CORSAIR, NZXT...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Fajnie ze latki nie bylo ale gosc juz wrzuca, tak samo jak wczesniej pisalem o bledach w rozdzialkach. Kanal scam -
Przez hubio · Opublikowano
A wiecie, że jest jedna fajna rzecz, którą zrobił Trump dla Polaków? I to zwykłych Polaków. To on zniósł wizy do USA. Wcześniej latami było wiele słów ze strony innych prezydentów i na gadaniu się kończyło. W końcu to Trump załatwił nam wizy. Zwykłym ludziom bo ci co gadali wcześniej po jednej i drugiej stronie to były te elity - dziennikarze, celebryci, politycy - oni i tak nie mieli problemów z wjazdem więc gadali do woli. A cała reszta zwykłych ludzi harująca po magazynach, nawet nie mogła polecieć na wycieczkę marzeń. -
Przez kendo999 · Opublikowano
dokladnie , bedzie żałowanie po co kupilem tego 980x3d -
Przez Send1N · Opublikowano
Co do tego nie ma żadnych wątpliwości że ss jest lepszym zasilaczem z resztą jak pisałem wyżej, prawdziwy silent wings 2 był na łożysku fdb i swoją drogą był to najcichszy wentylator ever (do tej pory go mam w gratach i czasami porównuje do innych nowszych ) ale też z kolei miał kiepską wydajność, silent wings 3 które go później zastąpiły były już znacznie głośniejsze ale też wydajniejsze - taka ciekawostka. Jeżeli w pure power jest wentylator rifle to to jest jakaś przerobiona wersja która z SW2 nie ma nic wspólnego albo jest to po prostu jakaś odmiana pure wingsa. W focusie terkoatnie występowało w momencie jak wentylator wchodził z trybu pasywnego na obroty lub zwalniał do 0 - taka sytuacja miała miejsce np podczas grania jak zestaw pociągnął więcej W i wentylator się załączał a po chwili pobór prądu spadał i załączał się tryb pasywny - znany problem dużo osób to miało, tak jak pisałem zrezygnowanie z hybrid mode rozwiązywało ten problem jak wentylator pracował cały czas.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi