Pomoc w dobraniu odpowiedniej skrzynki dla 3x 360. Case od Lian Li, CORSAIR, NZXT...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie wie, ale też wynik NCAP jest nieco inny. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Przecież ja nie pochwalam zachowania kierowcy autobusu, bo za takie coś powinien stracić prawo jazdy na co najmniej 3 miesiące. Jeśli nie ma bezpiecznej możliwości wyprzedzania, nie wyprzedzam. Jak już wyżej pisałem, jestem kierowcą zawodowym, ale nie ciągnika tylko sporego dostawczaka, kręcę klilometry po Górnym Śląsku głównie, czasem jakieś góry czy stolica dojdą, miałem takich sytuacji mnustwo. Rowerzysta decydując się na jazdę niemal środkiem jezdni świadomie podjął ryzyko jechania niemal na kartkę papieru z wyprzedzającymi go pojazdami. Korona z głowy by mu mie spadła, peleton by nie odjechał gdyby na 20s zjechał na pobocze i zaczekał, aż autobus przeleci. Więc daruj sobie, bo w kwesti jazdy zarówno jednym środkiem jak i drugi mnie nie zagniesz. Sam jadąc osobówką gdy mam wyprzedzić rowerzystę to czekam, aż z naprzeciwka zrobi się wolne i wyprzedzam go jakby był drugim samochodem, zaesze z tyłu głowy mam, że może wpaść w dziurę czy zerwać mu się łańcuch i niekontrolowanie odbije do środka jezdni, wtedy będzie miał ją całą na ewentualny upadek, a nie 30cm i pod kołem. Wszystko sprowadza się do jednego Zdrowy rozsądek na drodze. Rowerem nie mamy szans w starciu z autem i autem nie mamy szans wybrnąć z sytuacji kolizyjnej z rowerzystą, bo zwyczajnie zrobimy z niego mielonkę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi