Ja wiem czym jest ta gra, ale to nie jest jedynka. Jedynkę widziałem jak inni przechodzili na streamach z PS3, później na PC a później sam w to zagrałem w 2024 i to z dużymi problemami sprzętowymi, ale i tak kilka razy wracałem. A dwójka już nie ma tego magnesu co część pierwsza. Jedynie scenki z Joelem dają trochę tego klimatu a reszta to zapychacze. Dlatego bardziej na strzelaniu skupiam się w tej części bo to to samo co w jedynce.
No teraz to mnie rozbawiłeś
To co widzisz za oknem > opracowania na podstawie ponad 100 letnich danych
Pomijając fakt, że nie pofatygowałeś się do pozostałych artykułów, bo to już niewygodne będzie.
Sam zahaczyłeś o NAO. Sam poruszyłeś temat pierwszego artykułu, którego nawet nie rozumiesz i uwaga, nazywasz spekulacją. Gdzie autorzy o spekulacji mówią wyłącznie w kwestii wniosków dotyczących alternatyw jakie można zaproponować jako wniosek z ich badań. Natomiast w głównym wątku wniosków sami potwierdzają fakt, że NOA ma znacznie większą zmienność ciśnienia niż obserwowano i zakładano w modelach i że obecne modele są zbyt sztywne, by móc nimi oszacować czy procesy związane z NOA są naturalne, czy nie. Sugerują że są naturalne, ale nie mają pewności.
A tym zdaniem:
Sam podważyłeś swoją zdolność do rozumienia czym jest nauka i badania. Żadne tego typu badanie czy opracowanie nigdy nie da w 100% jednoznacznych wyników.
34" to już 21:9 i rozdzielczość 3440x1440 przy 32" masz nadal 16:9 i można śmiało brać jeszcze 2560x1440 przy takiej przekątnej, zastanów się czy chcesz mieć ekran ultra wide nie każdemu taki podchodzi.
Rekomendowane odpowiedzi