Komputer do 8500zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jak wpiszesz na tubie model GPU to na pewno pokaże Ci się jakiś filmik jak ktoś rozbiera. Teraz to najczęściej parę śrubek, "odklejasz" radiator od rdzenia, oczyszczasz rdzeń i radiator, lesersko (jak ja) kładziesz cały termopad na radiator, zakładasz radiator na rdzeń, przykręcasz śrubki i finito. Przeciętny człowiek z IQ na poziomie temperatury pokojowej i bystrością wody w klozecie zrobi ten zabieg w parę minut, a żeby coś zniszczyć musiałbyś naprawdę się postarać... -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Nie no boisu mi się nie chcę zmieniać, to było tylko w ramach porównania Plusem mojej wersji jest PL 122% można się bawić bez oporu -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
samsung 990pro masz z dramem i chyba tanszy, a predkosci identyczne. do czego bedzie pc? jaki budzet i wymagania? cpu niby mozesz 7800x3d bo nie ma roznicy w wydajnosci, ale ostatnio 9800x3d staniało choc poczekaj na opinie innych czy to sie oplaca -
Przez NotQuite · Opublikowano
No dlatego napisałem, że w tym przypadku jest dupa, bo ten człowiek nie jest znany z poświęceniu łataniu gier które wypuścił na rynek. PCARS2 coś tam załatali, ale mnóstwo rzeczy zostawili np. lewitujący kierowcy w lusterkach. AMS2 pzeszedł już kilkanaście dużych i kilkadziesiąt małych łatek, i nadal jest łatany np. pod względem tego jak się zachowują opony, o nastawach zawieszenia, balansu czy turbo nie wspominając. Tak może być, że setup i ffb są fabrycznie źle nastawione. Tylko że większość osób nie będzie siedziało 1h+ nad jednym autem, żeby indywidualnie dostosowywać setup i ffb (koniecznie łącznie). -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
daj jakis dobrej jakosci poradnik, jak nie musiec szukac nowej karty graficznej poki co
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi