Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj komputer działał bez zarzutów, wyłączony normalnie i dzisiaj odpalam i takie coś się wyświetla. Sprawdziłem wszystkie kable, mogę poruszać kursorem, ładuje się normalnie a później wyświetla się biały prostokąt na czarnym tle, mogę klikać w ikony pod prostokątem. Restart nic nie dał, komputer brzmi też normalnie, wcześniej wyświetliło się jakby miało się zaktualizować ale skończyło się takim widokiem. Proszę o pomoc 

IMG_2660.jpeg

IMG_2654.jpeg

IMG_2653.jpeg

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Golden Joystick Awards 2024 - zwycięzcy w poszczególnych kategoriach   Najlepsza fabuła: Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix)   Najlepsza oprawa wizualna: Black Myth: Wukong (Game Science)   Najlepsza gra multiplayer: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios)   Najlepsza oprawa audio: Astro Bot (Sony Interactive Entertainment)   Najlepsze rozszerzenie gry: Elden Ring: Shadow of the Erdtree (FromSoftware)   Najlepsza niezależna gra (wydana samodzielnie): Another Crab's Treasure (Aggro Crab)   Najlepsza niezależna gra: Balatro (LocalThunk)   Studio roku: Team Asobi   Najlepsza ścieżka dźwiękowa: Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix)   Najlepszy zwiastun gry: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios)   Najlepsza gra we wczesnym dostępie: Lethal Company (Zeekerss)   Najlepszy sprzęt do grania: Steam Deck OLED (Valve)   Still Playing Award – Mobile: Honkai: Star Rail (MiHoYo)   Nagroda Streamerów: Chained Together ( Anegar Games)   Still Playing - PC/Console: Minecraft (Mojang Studios)   Nagroda za przełom: Balatro (LocalThunk)   Najlepsza adaptacja gry: Fallout (Amazon)   Najlepsza drugoplanowa aktorka: Briana White jako Aerith w Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix)   Najlepszy pierwszoplanowy aktor: Cody Christian jako Cloud w Final Fantasy VII Rebirth (Square Enix)   Nagroda krytyków: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios)   Najbardziej wyczekiwana gra: GTA 6 (Rockstar Games)   Gra roku PC: Satisfactory (Coffee Stain Studios)   Konsolowa gra roku: Helldivers 2 (Arrowhead Game Studios)   Gra roku (GOTY): Black Myth: Wukong
    • ojojojoj... to się na prawdę jakaś epoka skończyła... Ja wiem że się starzejemy i wszystko przemija...ale trochę żal serduch ciśnie. Jedni odchodzą, inni przychodzą... Tak jak kiedyś w moddingu Screamer. Pawła projekty były... nie da się opisać krótko.
    • A popatrz wyżej/niżej w sygnaturę   5800X, RTX 3090
    • Ja pamiętam. I chyba Croma ma ten sam silnik diesla co Saab i wyciągają z niego po 400 KM 700 Mam pod wieloma względami Croma to całkiem niezłe auto. Kumpel miał A6 3.0 TDI Quattro i to była krowa ważąca ponad 2 tony. Więc nie zbierała się jakoś super, a koszty napraw kosmos. 5 lat temu za rozrząd płacił 11 tyś.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...