Samsung 990 PRO - podwójna jakość towarów (dysków SSD) w różnych krajach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tolfu · Opublikowano
Myślę, że to nierealne żeby 5080 super i 5070 super wyszły na computexie -
Przez Dresiq · Opublikowano
Kupiłem z kopacka spoiler z wyprzedaży. Przy rozpakowaniu niespodzianka - maxton. 84 euro z wysyłką, u nas 850pln + wysyłka. Nie było nic wspomiane o malowaniu i marce, a tu w kolorze czarnym 9910 skody, akurat pod moje auto. -
Przez Vulc · Opublikowano
Zdrowy rozsądek i zwykła drogowa uprzejmość, z pewnością ułatwiają wszelkie interakcje. Z pewnością nie ułatwia tego dążenie do konfrontacji, albo próby przekonywania, że to ja mam pierwszeństwo. Niezależnie od strony która to robi. Strony, bo ciężko jest mi w dzisiejszych czasach wprowadzać podział kierowca/rowerzysta. Od 20 lat mam prawo jazdy. Jeszcze dłużej jeżdżę rowerem. Pędząc w swoim śmiesznym, opiętym spandeksie na wymuskanej szosie, potrafię zjechać w zatoczkę autobusową, aby przepuścić samochód ciężarowy, powarkujący za mną od kilkuset metrów. Za co często dziękuje on później mrugnięciem światłami awaryjnymi. Nie powiem, sprawia mi to satysfakcję. Dlatego śmieszą mnie takie podziały na pedalarzy i samochodziarzy. Człowiek odpowiada za określone zachowania, nie pojazd którym się porusza. Wybitnie niekompatybilne jednostki można spotkać tu i tu, pośmiać się ze stereotypów. Co nie zmienia faktu, że jeśli na drogach na być lepiej, obie strony muszą być tym zainteresowane. Wtedy nieprecyzyjność przepisów nie będzie problemem. -
Przez Zas · Opublikowano
I komu teraz wierzyć? Podobnie jak jedni piszą, że można olać bloki nawet na normalu, a innii, że nawet na easy trzeba się bawić w QTE... Stylistycznie i fabularnie ta gra jawi się jako totalny sztos, ale chyba kupię jakiś tani klucz do GP, żeby ją obadać, bo naprawdę nie wiem, czy ją kiedyś kupić. Z drugiej strony to obadanie pewnie mocno mi potem zepsuje ponowne podejście, bo od początku chyba dużo się dzieje w tej historii i warto to przeżyć bez półrocznej czy rocznej przerwy...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi