MSI bravo bateria. ( nowy )
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Żeby nie było, miałem jeszcze pozycję na NV, trzymaną dość długo (i dokupywaną), ale całkowicie zamknąłem ją kilka tygodni temu. To bardziej było jechanie na hype niż inwestowanie. -
Przez KiloKush · Opublikowano
No tak ale pierwszy wyrok był uniewinniający, a prokuratura stwierdziła, że apeluje. Naprawdę trzeba ciągnąć latami takie sprawy o tak "dużej" szkodliwości czynu? -
Przez tgolik · Opublikowano
Masz jakiś błąd. Pasek staminy zawsze u każdego bez żadnych perków rośnie kiedy nie poruszasz się szybko. Spróbuj zrobić weryfikację plików na Gog czy Steamie coś może masz uszkodzone. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Sprawdziłem Włosy PT z tym modem MFG ale nie widzę różnicy, w fpsie jest podobnie. Nie mam pojęcia czy to działa i jak ma działać/wyglądać. Sama gra z PT w miarę grywalna na DLSS balans, z FG x3 a nawet x4(nie mylić liczb w grze). Są miejsca bardziej zalesione gdzie fps spada do ok 40+, przełączenie się na RT daje ok 10fps więcej. Więc w przypadku FG x4 to daje jakieś 160fps+, fpsy fpsami ale tragizmu nie ma z gry, do tego dałem Blur 1 stopień by trochu załagodzić ewentualne artefakty. Niech łatają, ja poczekam, bo nadal gram w Stalkera 2. -
Przez unadarek · Opublikowano
Świetna sprawa te róznej maści optiscalery szacun dla moderów wariacików co chwile gdzieś się da wyczytać czy to w komentarzach czy na forumach że dzięki tej bańce ejaj i tym wszelakim ficzerom programowym ludziska w zadawalającym stopniu na sporo starszych kartach odpalają i grają w sporą część gierek a to gigantyczny plus
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi