Niska płynność pomimo wysokich fps
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
2160p, wszystkie suwaki na prawo (rt też włączone) + DLSS na jakość i można pykać Szkoda, że nie ma benchmarka, bo ciężko cokolwiek powiedzieć po chwili rozgrywki w trybie "alpha" No, jak Capcom tego nie zdupcy, to może będzie ciekawy kawałek, coś jak Lost Planet, którego uwielbiam -
Przez marko · Opublikowano
A tam. Ja się nie znam. Hamuje się hamulcem, niczym innym. Kogo ma obchodzić, że auto znacząco traci prędkość? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
U mnie jest tak. Ja uzywam ultra. Obecnie w biosie nie mam extreme ultra. Jednak czasami przy updateach sie pojawia przy jakims biosie beta z dopiskiem a czy b czy c, wielkich roznic nie ma wzgledem ultra. high i medium mozesz spokojnie uzywac, high jest ok. Natomaist do ultra, prawdopodobnie bedziesz musial jeszcze raz wszystko skalibrowac. Co to daje? No wyzsza wydajnosc wielowatkowa, wieksze tektowanie przy duzym obciążeniu. W grach i wiekszosci programow roznice sa marginalne wrecz pomijalne. Natomiast to auto, czy default, drugie od dołu jest jednak troche mniej rowniez i w grach. Jednak przy wydajnosci 9800x3d to i tak jest b.dobra wydajnosc Możesz jeszcze ręcznie ustawic 100Mhz szyne BLCK. To powoduje rowniez to ze szyna jest sztywna. A tak fluktuacje 98-100, mimo iz teoretyznie nie maja wplywu, przy obciazeniu jednak spada z tych 100. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
to jest temat o autach chinskich, wiec z samej definicji nie moze byc lepiej. musi byc zle, a w najlepszym przypadku, tak samo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi