podzespoły
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Atomowa Sprawiedliwość · Opublikowano
Żadna beka, mam dwa elektryki na podjeździe -
Przez DyndaS · Opublikowano
@Umpero U mnie ta mikrofibra nie rysuje sama w sobie to na pewno. Zresztą tych co ja mam używa się właśnie przy korekcie lakieru samochodowego. Ten płyn tenzi antystat też niby nie zostawia smug i łatwo się go dociera. Jednak jeśli coś twardszego odklei się od ekranu nawet małego, to na pewno takowe rysy porobi. W sumie to najlepsze by było coś, co jest tłuste i daje dobry poślizg/lubrykację przy wstępnym czyszczeniu co minimalizuje powstawanie rys, ale jednocześnie na koniec dobrze odtłuszcza co sprawi, że ekran pozostanie bez smug. Co do tego Brait, bo widziałem, że ktoś tu wcześniej o tym wspominał, a więc płynu do dezynfekcji... Czy to czasem nie jest właśnie tłustawe ? -
Przez Totek · Opublikowano
Octavia 520k (100k na LPG), SuperB brata 650k (250k na LPG). Auta 22 i 20 lat. -
Przez Vulc · Opublikowano
Cale jak to cale, wiecznie ich mało. Jak mawiają, jeśli kupujesz TV i wydaje się w sam raz - jest za mały. Jak kupujesz i wydaje się za duży - jest w sam raz. -
Przez Atomowa Sprawiedliwość · Opublikowano
nie bardzo wiem o czym muwisz, mieszkałem kilka lat w Londynie, ale to było dekade temu takze mysle ze jakis zal cie cisnie, nie wiem, moze za swoje niepowodzenia i prosze nie rub offtop bo inaczej zaraportuje ale jeszcze jestem cierpliwy
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi