ETS 2 POMOCY!!!!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Wpisałem z nudów nazwę tego zakupionego wentylatora na youtube i po scrollowaniu trafiłem chyba na złoty kanał Niestety po portugalsku, ale popatrzeć można i są tabelki.. Gość ma pełno testów wentyli z ali. Jest test rpm, zużycia energii, test na coolerze, na chłodnicy. Model który wziąłem vs niżej model który też rozważałem. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Nie dali rady, bo do 2013 roku ukraina miała rząd prorosyjski. Była pomarańczowa rewolucja, ale nie udana. Gdyby ukraina złożyła wniosek do nato już w 1992 roku to byłoby inaczej. Pewnie wtedy od razu wybuchła by wojna. -
Przez Send1N · Opublikowano
A co to ma zmienić skoro pisał że jeden moduł działa? (w dodatku w każdym slocie)... -
Przez Ahc · Opublikowano
Wziąłem na testy RTX 4070 Ti Super , model - PNY RTX 4070Ti Super VERTO OC (VCG4070TS16TFXPB1-O) U mnie wyszło tak (wszystko na stock, bez OC) - https://www.3dmark.com/3dm/122408570 -
Przez Michaelred · Opublikowano
Ty rozumiesz, ze transport to tez ludzie nie tylko towary? Nastepny, ktory sie naprodukowal bo ma problem ze zrozumieniem prostego zdania. Jakbysmy sie nie godzili to zlikwidowalibysmy transport drogowy do zera bo wypadków nie da sie wyeliminowac kompletnie. Wiec tak. Godzimy sie na to, ze z transportem drogowym beda zwiazane ofiary. Tego tez nie zrozumiales. P.s To jest tweet z poczatku 2021 roku, a nie z 2024. Czasy covidowe. W 2019 liczba ofiar to byla wlasnie prawie 3000.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi