ETS 2 POMOCY!!!!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gradzik18 · Opublikowano
Tak, dokkan battle to gra w świecie dragon balla, co do samego anime, ciężko wypowiadać się obiektywnie będąc jego wielkim fanem natomiast, jeżeli spodoba Ci się humor i historia w pierwszym "sezonie" to dragon ball z to już formaność -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W pracy nie mam głosu, więc nie wiem o czym pierdzielą, ale podobno stan samochodu tragiczny. Bez obawa nie sadystyczne https://www.sadol.pl/negatywny-policjant-vt619453.htm -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Panowie, moja szwagierka chce zmienić obecną Corolkę z 2003r na coś nowszego. Zakochała się w Toyotach i nie chce innej marki. Padło od niej pytanie Auris 2FL czy dopłacać do Corolli nowszej? Ona głównie jeździ po mieście do pracy, czasami w weekend za miasto. Skłania się ku "Karolci" bo na obecnej się nie zawiodła ale nie wie czy warto bulić te 15-20k więcej. Główny argument jaki ma to że na nowszym sobie Spotify włączy Bierze pod uwagę hybryde tylko i wyłącznie. Obecną Toyotę tłucze już 15 lat i w sumie nie miała z nią żadnych przygód a trzasnęła nią 300k km Jeśli Corolla to 1.8 czy 2.0 warto brać pod uwagę ze względu na moc? -
Przez Kris194 · Opublikowano
Po czymś takim powinny nastąpić masowe zatrzymania wszystkich osób, które mogły mieć jakąkolwiek wiedzę w tym temacie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi