Skocz do zawartości

Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny

Recommended Posts

10 minut temu, crush napisał:

To nie Tusk narzuca socjal tylko naród który przyzwyczaił PiS. I teraz masz 2 opcje. Albo próbować to powoli wygaszać żeby się suweren nie zorientował i nie odczuł, albo oddać władzę PiSowi w kolejnych wyborach.

I dlatego rudy oprócz socjalu popisowskiego dorzuca też swój. Co za pier!@#lenie. To co za różnica kto rządzi jeżeli rudy robi to samo co PIS. Czym oni się w takim razie różnią? Aborcja i podobnymi bzdetami najwyżej. Czym różnią się ich rządzy dla 99% obywateli?
P.S obsadzać swoich na stołki jak pisowcy też muszą bo ludzie inaczej wyjdą na ulice?

Tu nie ma ryzyka, że PIS znowu dojdzie do władzy bo jak KO by mocno spadło to scena polityczna mocno by się przebudowała. Oni zwyczajnie nie chcą stracić koryta. 

Edytowano przez MasterBlaster
  • Upvote 1

7 minut temu, MasterBlaster napisał:

I dlatego rudy oprócz socjalu popisowskiego dorzuca też swój. Co za pier!@#lenie. To co za różnica kto rządzi jeżeli rudy robi to samo co PIS. Czym oni się w takim razie różnią? Aborcja i podobnymi bzdetami najwyżej. Czym różnią się ich rządzy dla 99% obywateli?
P.S obsadzać swoich na stołki jak pisowcy też muszą bo ludzie inaczej wyjdą na ulice?

800 to nie Tusk tylko PiS.

Babciowe akurat jest pierwszym sensownym socjalem od dawna.

Ja wiem, że wam się marzy drugie USA - dziki kapitalizm. Ale to na szczęście na zawsze pozostanie tylko marzeniem.

1 minutę temu, MasterBlaster napisał:

A kto glosowal za 800+ ? xD

Usa i dziki kapitaluzm. Nie wiem co bierzesz, ale bierz polowe...

Już zapomniałeś co czytałeś kilka minut temu? To przypomnę - tego się nie da wygasić od tak bo to oznacza przegraną.

Tak. USA to jest dziki kapitaluzm. Mógłbym zarabiać w tym bajzlu 1800 pln. Ale jakby mnie potrącił samochód to nie wystawiliby mi rachunku na 150 000.

Ja wiem, że wy się naoglądacie tych guru pieprzących o sukcesie, założycie jakiś januszex zatrudniający 20 osób i wam się wydaje, że już zawsze będzie top of the world. Po co płacić składkę, jak ja chory nigdy nie jestem.

Tyle, że świat tak nie działa.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...