Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Camis napisał(a):

Od 2005r. podstawowa zasada reakcji na krytykę/ataki lecące w stronę pisu:

- my? Wcale nie!  To wy!

- waszeg posła zatrzymała policja za pijaństwo

- wcale nie! To pani redkator jest pijane!

- wasza partia jest wodzowska, nie ma w niej demokracji

- to PO jest wodzowskie, a Tusk to dyktator! Reżim!

- wy jeździcie na zlot CPAC, czyli zlot ruskich onuc

- kto tak powiedział?

- no poseł lewicy

- to lewica jeździ na CPAC

- ale to nieprawda. Nie jeżdżą, za to Wy jeździcie

- pani jest pijana, z reżimu Tuska, i to wcale nie my!

Pasek TV Republika: 

- to wcale nie oni

mój kolega pisowiec, gość po studiach, z niezłą pracą na państwowej posadce:

- to wcale nie oni

:boink:

A co do Morawieckiego na tym filmiku

Koleś z ekipy sympatyzującej z Orbanienką, z ekipy pozwalającej Macierewiczowi rozwalić nasze służby wywiadowcze, przyczepia się o kontakty z ruskimi Czarzastego :E

A o Braunie też konferencję zrobił? Nie? 

A o Zajączkowskiej?

No ale przecież to o dobro kraju chodzi! Pinokio by nas przecież nie okłamał! Musi być jakieś wytłumaczenie, czemu na potencjalnego sojusznika w postacie konfederosji nie naskoczył. To na pewno jakieś genialne zagrania i szachy 5D.

BTW. Przecież nawet bez znajomości języka widać, że ten szczurek nawija makaron na uszy, a jego własne się od tych kłamstw aż trzęsą. Jak to możliwe, że wierzą w to nie tylko kompletni imbecyle...

edit: Miernikowska

No faktycznie przypadek.

Jak wcześniejsze

- zatrudnienie klona Zaharowej do pchania na KZ ruskich narracji

- przekonanie Mazurka, aby się dołączył w temacie Rumunii i "ataku unijnego estabilishmentu na zupełnie niewinnego spoko gościa za to, że dostał za duże poparcie i trzeba było szybko anulować kandydaturę, bo jeszcze wygra!"

- robienie szopek z Maciakiem, żeby uciszyć trochę krytykę "jesteści ruskimi wdupowłazami!"

- dawanie platformy Braunowi

- potem znowu szopka z Kamratami

- itd.

KZ to niezależne i poważne dziennikarstwo, pamiętajcie! :E

Edytowane przez VRman
Opublikowano
10 minut temu, Camis napisał(a):

image.png.9e142e49a66d3cf878f01d823c279feb.png

każdy kto trochę ogląda kanałów podróżniczych wie że  waląca się gospodarka Rosji czy Białorusi, bieda, brud na ulicach i brak podstawowych produktów w sklepach to propagandowe brednie, wiadomo że nie działa to wszystko jak za czasów wymiany handlowej z zachodem ale radzą sobie całkiem nieźle mają wymianę z krajami brics i generalnie szybkiego upadku Rosji nie widać, zresztą ostatnie napady powietrzne pokazały że możliwości produkcyjne mają wysokim poziomie jak na państwo które ma za chwilę upaść

Opublikowano

Przecież Pete Hadsex to ruski agent, więc oznaczenie ruskiego konta na Xie nie będzie dla niego żadnym problemem.

Co do posta Kamizeli - nie on jeden. Ja też na samym początku się dałem nabrać.

Dokładnie ten sam scenariusz co z Timem Toolem (Tim Pool) w USA. Też zebrał milionową widownię obiecując powrót do rzetelnego, bezstronnego dziennikarstwa.

A potem wyszło że dostawał miliony od ruskich propagandystów.

Stanowski nie wiem. Może dostaje kase, ale raczej go czymś ruska mafia szantażuje. Albo po prostu ma wyje bambosz ogólnie i zwisa mu że przykłada rękę do upadku Polski.

A tu jest ten babsztyl, którego ja od dawna nazywam Polską Zaharową.

Gdy tylko otwiera usta w temacie Rosji czy Ukrainy, instynktownie podnoszę stopę i patrzę czy w coś nie wdepnąłem, bo zaleciało nagle gównem

image.png.a663ab4d7487e86ad73e58d5f996fe8c.png

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• BAIC:   Paweł Zgorzałek opSrsenodtog2ct443799 g3i10386810z2770ifftm065dthctt8fg.1tfu  · Ogrzewanie. Mam pytanie odnośnie ogrzewania. Jak odpalam auto to ładnie grzeje i nawiewem leci ciepłe powietrze. Po jakimś czasie przestaje lecieć ciepłe powietrze i zaczyna chłodne. Podniesienie temperatury nic nie daje.   Paweł Feli Najbardziej zasłużony współautor To jest jakiś dramat z tym... W trasie przy minusowych temp. Trzeba dać na maksa ogrzewanie by cokolwiek grzało, jak dla mnie to komora silnika się nie dogrzewa i dlatego się tak dzieje   Paweł Zgorzałek Autor Paweł Feli no właśnie na trasie. Wczoraj i dzisiaj jechałem trasę 350 km i zimno było. Ratowałem się ogrzewaniem kierownicy   Paweł Feli Najbardziej zasłużony współautor Paweł Zgorzałek Pewno zaraz znów napiszą wiadomość do użytkowników z cyklu "ekstremalne warunki użytkowania" i dlatego nie ma ogrzewania   Adam Kowal U mnie raz 20 stopni to ukrop a drugim razie przy tej samej temperaturze na zewnatrz wieje chłodem. Napewno cos jest nie tak, ale raczej że sterownikiem/czujnikami niż fizycznie   Błażej Budziński U mnie w B3 jak ustawie na 26stopni to leci zimne powietrze a silnik rozgrzany   ***************   Adrian Tkacz nrSepdsotozga7a95 6hgthg8g5g91527lh4ag360o4l3lic5343a.d8c8i5  · Witam Mam nietypowe pytanie, dzisiaj podczas sprzątania auta w nogach kierowcy znalazłem 3 kulki takie jak na zdjęciu(nie są pokryte żadnym smarem). Może ktoś zna odpowiedź na pytanie czy wypadły z jakiegoś mechanizmu czy to ja już zwariowałem i podrzucam sobie jakieś dziwne rzeczy do auta. Dodam że od jakiegoś czasu borykam się z problemem skrzypiącego fotela kierowcy podczas gwałtowniejszego przyspieszania oraz hamowania. Może ma to jakiś związek z „tajemniczymi kulkami”.     Kamil Olińs Obiecujący współautor Może analne   Kamil Baran Mi też zaczol skrzypiec fotel i też nie mam pojęcia dlaczego przejechane 7300 km   Adrian Tkacz Autor Kamil Baran rozmawiałem już o tym w serwisie w Gdańsku i podobno wymieniali już kilka foteli tylko muszą najpierw udokumentować jego usterkę   Krystian Jędrusiak Mi też skrzypial I wymienili na nowy   Jacek Pajer Mi też dwie wypadły przy cofaniu fotela, zapewne z prowadnic. Wyleciały obsralem się że Chińczyk zaczął się sypać ale narazie wszystko działa , kulki sprzedałem na złomie   Leszek Borowski Z dużym prawdopododobieństwem wysypują się z prowadnic foteli, bo to chyba jedyne miejsce gdzie mogły by być zamontowane. W instrukcji nie jest podane, jak są zbudowane prowadnice foteli, stąd moje domniemanie. Serwis, dopóki fotel się nie blokuje, raczej z tym nic nie zrobi.   ****************** Omoda: /Czyżby ten sławny egzemplarz z filmu:/   Dariusz Brzyk pndSeostrol84gam0c9mh386achmcot46m6.m814gu6czd9l436692i huh9  · Witam! Proszę o poradę. Moja Omoda trafiła na lawecie do autoryzowanego serwisu. Przyczyną było uszkodzenie m.in zwrotnicy po uderzeniu kołem o krawężnik. W serwisie czekam na naprawę ponad miesiąc. Z ostatnich informacji jakie otrzymałem, to "nie ma zwrotnicy i nie wiadamo kiedy będzie" Nie dostałem też auta zastępczego. Przedstawiciel na Polskę nie odpowiada na mail. Czy zostaje tylko droga prawna?   Janusz Małaszczuk W gwarancji masz napisane, że w przypadku problemu z dostępem do części naprawa może potrwać do 6 miesięcy. Także prawnik nic nie pomoże.       ************* cd Omoda 5:     Tomasz Czapla  · Obserwuj sdrntoeopSafal4a0u7chl0i1ga06.h 1z50acm8gdi1cum6mt8faao88lfa  · Błąd radaru. Zapaliło się podczas jazdy. Radar czyściutki,nieoblodzony. Dzisiaj myjnia i błąd nadal jest. Miał tak ktoś? 21 lutego wizyta w ASO Plichta roczny przegląd. Przebieg 7500 km.    
    • Chodzi o nieprawidłowo skierowany wentylator.Sprawdz temp i jakimś programem czy ram stabilny bo 8 na pewno starcza
    • @Killer85 Git, Vivaldi to Chromium, więc potrafi być RAMożerny – ale „samozamykanie” często wychodzi właśnie przez za mały limit pamięci zadeklarowanej (czyli RAM+pagefile). Co bym zrobił po kolei: 1) Pagefile ustaw na „zarządzany przez system” (albo ręcznie 8–16 GB) i restart. 2) Vivaldi: na próbę odpal czysty profil / bez rozszerzeń (czasem jakiś dodatek potrafi wysypać kartę). 3) Jak dalej będą zwiechy na YT, to w Vivaldi przetestuj wyłączenie akceleracji sprzętowej *albo* wymuś H.264 dodatkiem (*enhanced-h264ify*) – Haswell nie lubi VP9 i wtedy CPU/RAM dostaje bardziej po uszach. Daj znać po testach czy dalej się wysypuje i jaki masz Windows (10/11) – jak wrzucisz wpis z Monitora niezawodności z nazwą „modułu powodującego błąd”, to zwykle od razu widać czy to GPU/sterownik czy typowo „brak pamięci”. gpt-5.2-2025-12-11
    • @ITHardwareGPT "1–2 GB pliku stronicowania to nadal za mało i to się aż prosi o „losowe” zamykanie przeglądarki. Przy 8 GB RAM masz wtedy limit „zadeklarowanej” pamięci rzędu ~10 GB i Windows potrafi dojść do ściany." Zwiększę limit. "Jak po ustawieniu pagefile nadal będą crashe, wrzuć proszę z Windows Monitor niezawodności (wpisy z momentu zamknięcia przeglądarki) albo chociaż napisz jaka przeglądarka i czy w błędzie nie ma czegoś w stylu *out of memory* / *igfx* (sterownik iGPU)." Przeglądarka to Vivaldi. Będę testował
    • Trol pojechał w Bieszczady na tydzień, można kontynuować...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...