Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, JeRRyF3D napisał: Nie jestem offensywny, a asertywny. To różnica. Po prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajony do Waszych standardów takiego traktowania, jako dorosły facet, przez jakiegoś "smerfa" ze statem MOD, który byki wali, znaków interpunkcyjnych nie używa i zachowuje się, jak gimbol. To, że jestem tu nowy (choć wcale nie, bo na forach ze 25 lat), nie znaczy, że lokalne młodziaki mogą nam na garba wskakiwać, bo są "u siebie". Do Administracji raczej postuluję, o celniejsze nadawania MODa. Powinien mieć klasę i odrobinę kultury - nie tylko etykietę MOD. Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 58 minut temu, RTX2137 napisał: Tonący brzytwy się chwyta, liczył na rozkręcenie forum zerowym kosztem, ale jednak zaszłości przeważyły. Oktaba liczył? No raczej wątpię. (Ech, brakuje starego szczerbola...) Edytowano %s o %s przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, azgan napisał: Nie mogę udostępniać ale wiem że coś się tam złego u niego działo i przestał się udzielać ok dzieki 2 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. mowilem @Pitt_34tu nie ma miekkiej gry z modami xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata Całkiem co innego prezentujesz jak na ten wiek, przykre ale prawdziwe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @ODIN85a co tam u ciebie jak widze zyjesz i trolujesz dalej xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. No to niech Cię dusi. Czyli wyskakiwałeś z pipki "koluniu", jak ja... kończyłem szkołę. Kończę z Tobą dyskusję. Na LABie miałbyś już wakacje dawno za takie odzywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Zas napisał: Oktaba liczył? No raczej wątpię. (Ech, brakuje starego szczerbola...) Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: @ODIN85a co tam u ciebie jak widze zyjesz i trolujesz dalej xd Po staremu ale 40kg schudłem 1 minutę temu, azgan napisał: Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl A na KŚ dalej brak artykułu na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, azgan napisał: Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl dlatego pure to syf - odin cos wie bo tam troluje od lat xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jaja na pclab przeniosą się tutaj ciekawe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Po staremu ale 40kg schudłem A na KŚ dalej brak artykułu na ten temat. o kurde to grubo - znaczy chudo najwazniejsze ze w porzadku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan254 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak teraz patrzę mam tutaj konto od 2016 roku czyli chyba od początku. Wtakim razie jako "stara gwardia" witam świerzakow 😀 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, JeRRyF3D napisał: No to niech Cię dusi. Czyli wyskakiwałeś z pipki "koluniu", jak ja... kończyłem szkołę. Kończę z Tobą dyskusję. Na LABie miałbyś już wakacje dawno za takie odzywki. Byliście na lolu przyszliście tutaj bo lola nie ma, tak moim zdaniem wasz wina 😎ja tu jestem od zawsze. Was nie bedzie a ja będę. Trzeba bylo się zrzucić i kupic formu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: A na KŚ dalej brak artykułu na ten temat. Nabrali wody w usta, szkoda że po tylu latach nawet PR'owego newsa nie sklecili. Smutne to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Dziarson napisał: Byliście na labie przyszliście tutaj bo laba nie ma tak moim zdaniem. Wasza wina 😎ha tu jestem od zawsze. Was nie bedzie a ja będę. Od zawsze 8 lat stażu, to u nas mieli... stażyści. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Dziarson napisał: Byliście na labie przyszliście tutaj bo laba nie ma tak moim zdaniem. Wasza wina 😎ha tu jestem od zawsze. Was nie bedzie a ja będę. i ja to szanuje xd 4 minuty temu, dan254 napisał: Witam. ty to dłużej od mnie a myślalem ze ja jestem dziadersem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 8 minut temu, Dziarson napisał: Byliście na labie przyszliście tutaj bo laba nie ma tak moim zdaniem. Wasza wina 😎ha tu jestem od zawsze. Was nie bedzie a ja będę. Chętnie bym przyszedł wcześniej ale nie wiedziałem że takie forum istnieje od około 20 lat używałem tylko pclab a o reszcie nie miałem pojęcia Witam Edytowano %s o %s przez voltq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Od zawsze 8 lat stażu, to u nas mieli... stażyści. Teraz jestes u nas. A twoj staz to jeden dzien. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro8lem Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam się również , tak czy inaczej widzę że wojny podjazdowe pomiędzy niektórymi użyszkodnikami w pełnej krasie ... może się wyszumią i wpadną w sen zimowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wystarczy tego waszego umierania jest was duzo cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzapan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam -> kolejny spadochroniarz z pclab :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Dziarson napisał: Wystarczy tego waszego umierania jest was duzo cześć. siema i juz ci współczuje xd jak widzę co poniektóre kwiaty jakie tu zawitały z lola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek919 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Melduje obecność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 15 minut temu, azgan napisał: Był szczery i sam to przyznał w komentarzach. Dodali newsa https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego po tym jak ithardware.pl szybko zareagowało. Niestety Moderacja PurePC kasuje niewygodne posty jak się tam wspoina że społeczność PCLaba wybrała forum ithardware.pl Patrząc na rozwój sytuacji w tym wątku, to może zaraz będzie się trzeba z Oktabą przeprosić . Oni wcale nie są tacy źli, tam na PPC. Od nachodźców z lola nie wyzywają... Edytowano %s o %s przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się