Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dziarson · Opublikowano
Mam na WC 14900ks 55/45/50 8000cl38 z ciekłym metalem na i pod ihs.Mam graty pod AM5 płyta ram ale nadal, nie widze powodu żeby wydawać pieniądze na AM5. Kupic jakiś G zeby se ra pokrecic może grać możesz na 6/12 z ddr4 3800cl16 jask nie jesteś uzależniony od FPS rozumieszz że 30FPS na 300 to tylko 10% a to nie różnica. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Skąd takie dane bierzesz? Na pewno nie 8 na 10 osób. Wciąż większość jest za wsparciem Ukrainy. Trochę mniej Trumpowej propagandy Sprawa Rosji to taki sam interes USA jak i Europy. Dla Europy jest to kwestia bezpieczeństwa lokalnego, a dla USA wyeliminowanie z planszy jednego z 3 mocarstw na świecie. Jak to mówili politycy amerykańscy, wsparcie Ukrainy jest najlepszą inwestycją, drobne pieniądze przynoszą ogromną stopę zwrotu. Jak myślisz, jeśli wybuchnie wojna między USA a Chinami, to istnienie silnej Rosji jest nieistotne? Zresztą, nikt narodu nie będzie słuchać. Już widzę jak będą słuchać lamentów jak setki tysięcy osób z administracji będzie tracić pracę z powodu DOGE -
Przez seba842005 · Opublikowano
@azgan Dziś zrobić grę, która byłaby w każdym aspekcie lepsza od pierwowzoru graniczy z cudem i mają z tym problem o wiele większe studia (rockstar musi zrobić cuda przy GTA6 i jakby było RDR3, Wiedźmin 4 etc). Druga sprawa oczekiwania graczy są coraz większe, bo już wszystko było. To samo jest z filmami. Mamy sentyment do tych, które już oglądaliśmy kiedyś i najczęściej pierwsza część jest tą najlepszą. Ciężko wymyśleć koło na nowo. Osobiście po blisko 70h w stalkerze 2 bawiłem się świetnie pomijając problemy techniczne. Może wrócę kiedyś do tej gry ponownie po dodaniu DLC fabularnego, ale na obecną chwilę nie mam chęci przechodzić jej ponownie choćby właśnie przez problemy techniczne. Najgorszą przyczyną frustracji były bugi z questami, które się sypały i uniemożliwiały postęp fabuły (polecam robić zapisy ręcznie co jakiś czas). Storyline i zadania poboczne nie mają jakiejś wybitnej fabuły i zgadzam się z tym, że to już było w 100%. Model wykonywania zadań jest standardowy i typowy dla tego typu gier i samego stalkera. Kolejna sprawa Zona wydaje się pusta względem poprzednich części. Eksplorując tereny trafiasz głównie na mutanty w typowych miejscówkach oznaczonych znacznikiem na mapie lub w trakcie zadań.... omijając je możesz swobodnie cisnąć przez całą mapę nie wpadając na nic (oprócz anomalii). Mam wrażenie, że nie mieli pomysłu na mutanty i są po prostu kopiuj wklej z poprzednich części, a wizualnie niektóre z serii Dying Light. W dalszych partiach gry też się to nie zmienia nawet w dużych miejskich terenach jest pusto i czasem na plecach zrespią Ci się bandyci, a tak możesz latać po budynkach jak u siebie. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Nigdy nie zapomnę jak jako fanboy AMD wziąłem Athlona x2 4200+ i to było takie gunwo... Z resztą jak wszystko do serii Ryzen -
Przez PaVLo · Opublikowano
Kolory, jak coś, to się zmieni presetem w ReShade i przy okazji doda nieco bardziej mroczniejszego klimatu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi