Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, RyszardGTS napisał(a):

@Marches O! stary wyga :piwko: 

Ustaw swój avatar z laba bo jest ledżęęęndary! Zawsze jak go widziałem to od razu gębula uśmiechnięta :E 

już jest ustawiony, walić na ryj axel springer - rozbujamy ithardware. Będzie nowy lepszy pclab.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Marches napisał(a):

już jest ustawiony, walić na ryj axel springer - rozbujamy ithardware. Będzie nowy lepszy pclab.

O kurrr... :E Witam konsumenta :E Avatar rzeczywiście wrył się w pamięć 💪

Wątek PCLab Hall of Fame 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀

Normalnie lata 2003-2005 powracają chociaż pozornie 👍💯 Troszkę taki balsam na stęsknioną duszę, plasterek na rankę

Czas powitać @Żarówa👍

@Agnes:

image.thumb.png.7a4264bac86240af1abf3dcbf7d20481.png

Także tego... 🙃

Edytowane przez Filip454
Opublikowano

Trochę się Agnes nie dziwię, w końcu ma klasę...bo jak się popatrzy na obecne realia tutaj, to najbardziej popularny wątek to wojna na wyzwiska - od szurów do banderowców. Czat jest nie lepszy, drama codziennie.

Kiedyś na pclabie też było różnie, ale natężenie agresji chyba jednak teraz jest bardzo duże.

Opublikowano

Tak czy siak, mamy możliwość stworzenia fajnego forum, z dużą ilością wiedzy, prawdziwej wiedzy a nie reklamowej jak w przypadku KS czy innych już spleśniałych produktów. Szczerze to powiem tak, że jestem na wielu grupach na FB, ale tam to jest według mnie tragedia i ciężko o jakąś specjalistyczną wiedzę, tam raczej jest na zasadzie "kup, albo nie", a IThaRDWARE, mogło by pójść śladami starego pclaba czy purepc i robić fajne testy (wiem ze trzeba $$, ale pojawi się ruch na stronie, kasa z reklam, to pojawią się i sponsorzy), a to jest nie ocenione.

Szkoda tylko że jesteśmy 20 lat starsi i każdy z nas ma jakieś tam życie, lepsze, gorsze, a pasja do komputerów już nie jest taka sama. Chociaż w moim przypadku cały czas jest aktualna tylko od strony programistycznej, ale hardware to coś, co lubię nadal.