Może w przyszłości zaczną fabrycznie kłaść tego typu pady zamiast smarować zwykłą pastą i nie będzie problemu z rozbieraniem na własną rękę, takie coś to powinna być podstawa, ile reklamacji z powodu wysokich temperatur po czasie by unikneli gdyby siedziały pady zmiennofazowe na rdzeniach... Taki PTM jest na rynku od lat a producenci dalej pakują zwykłego gluta ze względu na koszty, śmiech na sali bo to nawet drogie nie jest
Super, a ten fragment w końcu zacytujesz? Ja poświęciłem czas i znalazłem Twój. Pamiętam i znalazłem też swój, który tak namiętnie przytaczasz, ale niestety nic takiego tam nie powiedziałem. 😎 Słabiutko u Ciebie z pamięcią.
Więcej, ja na początku też uważałem mechaniki za mocno zwalone. Tylko w przeciwieństwie do Ciebie pograłem dłużej aby to zweryfikować i okazało się, że tak - są zwalone, ale w drugą stronę. Czyniąc grę miejscami trywialną. I o tym właśnie była wcześniej mowa, o ocenie gry taką jaką chcieli ją pokazać twórcy. A grać to sobie w to możesz jak chcesz.
Rekomendowane odpowiedzi