Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Áltair napisał(a):

Dobre rzeczy zamienia się na gorsze. Jak na burdello zwane facebookami czy tiktokami. Także mój nowy telefon, który mimo sporadycznego używania ładować trzeba co 3 dni, bo bateria spada do 0 i telefon się wyłącza.

Co 3 dni to i tak rzadko jak na obecne czasy. Większość ludzi ładuje codziennie i jeszcze producenci każą się cieszyć z takiego rozwiązania.

PS: Też jestem z PCLaba, taki sam nick :)

Edytowane przez Plati
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Mar_s napisał(a):

No to mała podpowiedź, oglądałem na żywo jak Boniek wsadził 3 gole Belgii na Mundialu w Hiszpanii.  ;) 

Czekam na innych geriatryków.  :P

He,he ja też te mecze oglądałem na żywo (w telewizji) w 1982 roku (miałem wtedy 15 lat). Teraz koledzy z pracy zazdroszczą mi tych przeżyć, emocji z tamtych lat, które dla młodszych jak dotąd były nieosiągalne :-(  No to wychodzi na to że teraz mam 57 lat (1967r)... trochę dużo ale sytuację osładza mi fakt że mogę być absolutnym czempionem (w grupie geriatryków) na tym forum :lol2:

Edytowane przez Smoku123
Opublikowano (edytowane)

No cóż, to smacznego, ja nie jadam wieprzowiny bo świnie są obmierzłe. Co tam słychać? Dalej się tylko przechwalasz czy coś w końcu osiągnąłeś :E

Edytowane przez johny11
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, johny11 napisał(a):

No cóż, to smacznego, ja nie jadam wieprzowiny bo świnie są obmierzłe. Co tam słychać? Dalej się tylko przechwalasz czy coś w końcu osiągnąłeś :E

Tym razem mam się czym pochwalić! :E

Dobra praca (kolejny awans to już partner kancelarii :P), wybudowałem duży dom w 2022 roku, właśnie ogarnąłem nowe auto i mam dziecko w drodze. Tak w skrócie :)

A u Ciebie? :)

Edytowane przez GordonLameman

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Rośnie fala krytyki związana z funkcjonowaniem systemu kaucyjnego. Klienci sklepów narzekają na przepełnione automaty i problemy z odzyskaniem kaucji. Zdaniem Marcina Derendy, prezesa AKE Technologies, to dopiero początek kłopotów. - Grozi nam totalne zawalenie sklepów opakowaniami i dalszy spadek wskaźnika zaufania do tego systemu - ostrzega ekspert.   https://finanse.wp.pl/totalne-zawalenie-sklepow-mowi-co-latem-stanie-sie-z-butelkami-7275129433622816a
    • To kup ją za rok jak polatają i spadnie cena o połowę  
    • Mam zamiar nabyć tą grę ale mam dużo gier do ogrania  
    • (https://www.x-kom.pl/p/1269945-plyta-glowna-socket-am5-gigabyte-b650-eagle.html) 449zł Taniej z sensownych płyt jest tylko ASRock B650M-HDV M.2 za 380zł   (https://www.zadowolenie.pl/asrock-plyta-glowna-b650m-hdv-m-2-am5-2ddr5-hdmi-dp-matx) Jednak pomimo naprawdę dobrych parametrów, pod Zen 5 i tym bardziej procesor X3D stanowczo odradzam... to proszenie się o kłopoty...  Btw. sam przesiadłem się z ASRock B650M-HDV/M.2 na Gigabyte B650 Eagle bo też nie lubię przepłacać za płyty główne, więc celuję w średnią półkę której niczego nie brakuje. Rzucaj okiem na outlet Media Expert - czasami wlatują tam płyty za 2/3 ceny na pełnej gwarancji producenckiej.
    • Tak, można spokojnie grać bez znajomości poprzednich części. Ta część kładzie duży nacisk na fabułę, kompanów ich historie i relacje z nimi, a do tego system turowy totalnie na plus, no i polska lokalizacja.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...