I to jest myślę, że najlepsze podejście - finalnie jesteś na plusie i nie ma co żałować.
Co do mtgoxa to wogóle afera z tą giełdą była co nie miara, nie wiem nawet czy juz zakończyli ten reclaim dla uzytkowników utraconych środków czy nie
Już prawie sprzedałem Indexa, ale tak zniechęciłem kupującego, że jeszcze będę miał okazję w coś zagrać lub dokończyć HL2VR.
Szkoda że VR jest upierdliwe, bo fajnie celuje się kontrolerami....
Niestety ciągnie mnie do RTSów, a we VR próżno szukać R.U.S.E i czegoś ze żywą społecznością multiplayer.
Zaraz zobaczę jak pójdzie mi powrót do normalnych gier, bo w najbliższej kolejce są Resident Evil 3 emulowany oraz RE 2 Remake. Tak wiem, że jest mod VR, ale najpierw chcę przejść w oryginale.
to samo z gosciem od pizzy za 10k btc
wtedy 200zł razem chyba warte
a jakby nagle pompneło na 10zł/sztuka i miec 100k nagle za nic to brałby odrazu
ja bylem biednym studentem, pozyczylem na gpu nawet wtedy kase - wrzucilem chyba 5-8k w sprzet- kopalem, mialem 10k w tym, po czym giełda upadła i co dalej?
jak tylko mtgox wykupił bitomat to sprzedalem wszzystko, sprzet udalo mi sie sprzedac z zyskiem jeszcze - wiec 3 miesiace zabawy i bylem do przodu z 10k chyba ale juz nie pamietam dokladnie
To jest chore, dlatego wybrałem RTX a nie RX, mam nadzieję, że ten nowy RX nie będzie mieć tego problemu, bo nie mam zamiaru mieć takiego poboru prądu gdy czytam forum, komp chodzi w idle gdy jestem afk itd. Nie rozumiem skąd to się bierze.
Rekomendowane odpowiedzi