Umpero 979 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 19 minut temu, GAZuOOT napisał(a): 5090 MSI Trio z wczorajszych zamówień są wysyłane. Lecą z Holandii Spadaj na szczaw, ewentualnie na mirabelki razem z Dominikiem. Utwórzcie sobie skalperskie kółeczko i potrzymajcie się za rączki Edytowane 19 Lutego przez Umpero
Kadajo 7 396 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, Necronom napisał(a): Tak to jest jak się zostawia dzieci bez nadzoru 😜 Nie bić, wytłumaczyć 🫠 Wszyscy pod ścianę raczej
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Dostałem przewód od corsair no i trochę zrobili mnie w ch… Według tytułu 12v-2x6, więc liczyłem na poprawiony connector a dostałem takie coś. Od razu widzę, że 1 pin zapadnięty. Nie widzę poprawy od tego co mam w standardzie z zasilaczem, poza oplotem oczywiście, więc chyba odeślę. https://www.corsair.com/pl/pl/p/pc-components-accessories/cp-8920323/premium-individually-sleeved-12-4pin-pcie-gen-5-12v-2x6-600w-cable-type-5-gen-5-black Edytowane 19 Lutego przez sovas 2 1
Dominik ze Szczecina 3 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 godziny temu, Umpero napisał(a): @Mar_s to było do skalpera więc się nie liczy Jeszcze tylko to i już ci daję spokój panie gromowładny co to prądem chce bić skalperów Z pewnością jestem osamotnionym przypadkiem w tym zacnym gronie prawilnych entuzjastów. Milknę więc i kajam się.
Kadajo 7 396 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego A mówią zamów nowy przewód i będzie G Teraz nawet przewód po 10 sztuk trzeba zamawiać. Co za kabaret za free 1
Necronom 431 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, Dominik ze Szczecina napisał(a): Jeszcze tylko to i już ci daję spokój panie gromowładny co to prądem chce bić skalperów Z pewnością jestem osamotnionym przypadkiem w tym zacnym gronie prawilnych entuzjastów. Milknę więc i kajam się. Niektórzy wylewu jeszcze dostaną 😅
NoviAMG 432 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego To jest śmiech na sali, sprzedają kabel i zapadnięte piny ? To tak nie wyglądają u mnie piny po 5-6 demontazach kabla z rtx... Też Corsair premium kabel typ4. Za godzinę dostaniemy 4080s teoretycznie 500zl taniej niż rok temu . W praktyce pewnie będą droższe niż 4080s były. Ciekawe ile gąsek się rzuci. O ile w cenie 3800 to oki, o tyle za 4500 i więcej
Fusion 24 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, sovas napisał(a): Dostałem przewód od corsair no i trochę zrobili mnie w ch… Według tytułu 12v-2x6, więc liczyłem na poprawiony connector a dostałem takie coś. Od razu widzę, że 1 pin zapadnięty. Nie widzę poprawy od tego co mam w standardzie z zasilaczem, poza oplotem oczywiście, więc chyba odeślę. https://www.corsair.com/pl/pl/p/pc-components-accessories/cp-8920323/premium-individually-sleeved-12-4pin-pcie-gen-5-12v-2x6-600w-cable-type-5-gen-5-black przecież te kostki są tak zaprojektowane, jak popchniesz ten kabelek ręcznie to się wyrówna... 2
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): A mówią zamów nowy przewód i będzie G Teraz nawet przewód po 10 sztuk trzeba zamawiać. Co za kabaret za free Po co piszą w tytule 12v-2x6, a wysyłają connector 12vhpwr. Jak dla mnie to wprowadzanie klienta w błąd pomijając już wyrównanie pinów
Kadajo 7 396 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, NoviAMG napisał(a): To jest śmiech na sali, sprzedają kabel i zapadnięte piny ? To tak nie wyglądają u mnie piny po 5-6 demontazach kabla z rtx... Też Corsair premium kabel typ4. Corsair mówi ze tak ma być 1
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, Fusion napisał(a): przecież te kostki są tak zaprojektowane, jak popchniesz ten kabelek ręcznie to się wyrówna... Tak i wepniesz w kartę i się cofnie nie dziwię się, że się palą potem
Reverse17 44 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): A mowia zamow nowy kabel i bedzie G Teraz nawet kable po 10 sztuk trzeba zamiac. Co za kabaret za free Eee tam, wystarczy zastosować dorzucaną przejściówkę do karty i będzie dobrze Pęk adaptera 4x8Pin->12V-2x6 przy samej szybie/klapie bocznej obudowy doda szyku i elegancji całej konstrukcji. Spoiler (+będzie można odnieść gaśnicę do samochodu ) Edytowane 19 Lutego przez Reverse17
Kadajo 7 396 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Posty w tym temacie wyglądają tak. Ja nie wiem jak kiedyś nadarzałem to wszytko czytać 1
DżonyBi 1 966 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) @sovas Jaki blad, na swojej stronie wyjasnili. Zejdzie im stary zapas to roznice sie pojawia. Edytowane 19 Lutego przez DżonyBi 1
Fusion 24 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Tak i wepniesz w kartę i się cofnie nie dziwię się, że się palą potem ale reszta też się cofnie, tam jest fabryczny luz, są ząbki, że ten konektor nie wyskoczy do tyłu ale będzie na pinie w gnieździe karty
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, Fusion napisał(a): przecież te kostki są tak zaprojektowane, jak popchniesz ten kabelek ręcznie to się wyrówna... "Popycha" to nas wszystkich prezes NVIDII montując takie dziadowskie złącze w kartach graficznych za 2000 dolarów. Za taką kasę to fabryka powinna robić wszystkie elementy z najwyższej jakości materiałów. 5
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 6 minut temu, sovas napisał(a): Po co piszą w tytule 12v-2x6, a wysyłają connector 12vhpwr. Jak dla mnie to wprowadzanie klienta w błąd pomijając już wyrównanie pinów Ewidentnie dostales starsza rewizje
chimichanga 18 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 10 minut temu, sovas napisał(a): Dostałem przewód od corsair no i trochę zrobili mnie w ch… Według tytułu 12v-2x6, więc liczyłem na poprawiony connector a dostałem takie coś. Od razu widzę, że 1 pin zapadnięty. Nie widzę poprawy od tego co mam w standardzie z zasilaczem, poza oplotem oczywiście, więc chyba odeślę. https://www.corsair.com/pl/pl/p/pc-components-accessories/cp-8920323/premium-individually-sleeved-12-4pin-pcie-gen-5-12v-2x6-600w-cable-type-5-gen-5-black JonnyGURU mówił, że kable dołączone do zasilacza czy te „premium” w oplocie są identyczne w środku i proces produkcji jest taki sam oprócz samego oplotu. Spróbuj poruszać pojedynczym przewodem góra dół, zobaczysz że luz jest w każdym pinie.
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Najlepsze miejsce na zakupy - sklep online MSI 6 1
sovas 662 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): @sovas Jaki blad, na swojej stronie wyjasnili. Zejdzie im stary zapas to roznice sie pojawia. Cicho, bo zaraz znowu będzie gówno burza Ja go odsyłam, bo nie jest lepsze od tego co już mam. Użyję connectora z zestawu od karty. Jak będzie opcja kupienia czegoś lepszego, żeby nie robić syfu w obudowie to pomyślę.
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Kup sobie Fasgear taki z 3x pci-e na 1x 12hpwr, ekhem o ile maja nowe rewizje na 12v-2x6 juz
SpeaR 7 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 4 minuty temu, Zachy napisał(a): Najlepsze miejsce na zakupy - sklep online MSI 5090? Pytałem dzisiaj o moje 5080 to powiedzieli, że wysyłka do końca tygodnia i raczej w przyszłym tygodniu dopiero dostane
Zachy 586 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Tak 5090. Przy zamowieniu masz informacje na kiedy powinna byc szacowana dostawa. U mnie podawalo 22-24.02 ale 22 to sobota, wiec bardziej na poniedzialek sie spodziewam. Edytowane 19 Lutego przez Zachy
lokiju 524 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Jeżeli to InPost paczkomat to może mają wykupioną opcję dostawa w weekend.
Dominik ze Szczecina 3 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, lokiju napisał(a): Jeżeli to InPost paczkomat to może mają wykupioną opcję dostawa w weekend. To DPD
Rekomendowane odpowiedzi