Roman_PCMR 866 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 10 minut temu, easye napisał(a): w niedalekiej przyszłości. ^^ Za ok 1-3 msc ceny wroca do normalnosci
Danio 17 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Szlag mnie zaraz trafi z EURO RTV AGD. Od 2 tygodni przetrzymują mi pieniądze za dwie karty i ani widu, ani słychu. Czy ogólnie mogę odzyskać te pieniądze bez anulowania zamówienia? Przecież to cyrk - równie dobrze mogę czekać kilka miesięcy…
dawidoxx 976 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Godzinę temu, MJRegul napisał(a): @lukadd a dzieki za info bo wlasnie bede im robil zwrot XD No to powodzenia, bo bankowo będa chcieli coś potrącić 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń I jak, spakowane i gotowe do wysyłki? Zero odzewu Ale kupione bez rejestracji, bazuje na mailu Edytowane 26 Lutego przez Tester Wrażeń
Phoenix. 4 730 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego https://videocardz.com/newz/nvidia-confirms-fix-for-geforce-rtx-black-screen-issues-vbios-and-new-driver-coming-this-week https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5060-ti-said-to-be-180w-coming-in-16gb-and-8gb-variants
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń Pewnie kokardki szukają żeby przyozdobić paczkę 😎 Albo zemsta szwaba z game-and-fun, sie zatrudnil w sferisie i tyle kase widzieli
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 29 minut temu, easye napisał(a): co to za sklep? możecie od razu wrzucać linki? https://www.tradeinn.com/techinn/pl?products_search[query]=rtx 5090
Kiper09 22 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/nvidia-confirms-fix-for-geforce-rtx-black-screen-issues-vbios-and-new-driver-coming-this-week https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5060-ti-said-to-be-180w-coming-in-16gb-and-8gb-variants Jak zaktualizować lub wgrać nowy BIOS do karty graficznej? Bo jestem w tym zielony
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Tester Wrażeń Przestań. Od jutra będziesz: Ja nie mam w co włożyć tego Astrala XDD Musze wątek jakiś założyć co mi pomożecie kompika złożyć, co?
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Ja nie mam w co włożyć tego Astrala XDD Musze wątek jakiś założyć co mi pomożecie kompika złożyć, co? A co tu myśleć, 9800x3d, jakaś dobra płytka i ramy 6000@cl30 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Zadzwonilem, dalej mowia, ze wszystko ok, ale platnosc sie nie zaksiegowala jeszcze ; p Zapraszam mądre głowy by wspomóc nagrzanego idiote
RTX4090 358 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 godziny temu, skypan napisał(a): Ze starym złączem nie było tego problemu. Wpisz w Googlach 8PIN burn .... Problem był, jest i nadal będzie. Porpostu nikt o tym głośno nie mówi.
bourne2008 1 207 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 17 minut temu, Kiper09 napisał(a): Jak zaktualizować lub wgrać nowy BIOS do karty graficznej? Bo jestem w tym zielony Jak ściągniesz bios ze strony producenta to powinna być załączona instrukcja.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 21 minut temu, Kiper09 napisał(a): Jak zaktualizować lub wgrać nowy BIOS do karty graficznej? Bo jestem w tym zielony Sciagasz gotowy exe ze strony, 2-3klikniecia myszka i gotowe Bardzo proste i nie da sie tego zepsuc.
skypan 1 753 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 11 minut temu, RTX4090 napisał(a): Wpisz w Googlach 8PIN burn .... Problem był, jest i nadal będzie. Porpostu nikt o tym głośno nie mówi. Patrząc na ilość kart ze starym złączem co wyszły i nadal wychodzą vs problemy z nowym złączem fakty są takie a nie inne. Nowe złącze jest bardziej awaryjne i źle zaprojektowane. A mało się mówi o starym złączu bo procentowo jest tego mniej i trzeba się postarać by je ujarać. Edytowane 26 Lutego przez skypan
maxmaster027 892 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego nic tylko wspolczuc ludziom co kupili w cenie 11k normalna sztuke albo 12 lub 13k za jakies topendy. Zamiast dostac karte i sie cieszyc, giercowac, benchmarkowac, AIajować czy co tam dusza poczebuje pełno stresu i niewiadomych ;/
iammike 19 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego A ja tam się pochwale co mi dzisiaj przyszło z wczorajszego dropu 12
tobem90 78 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, skypan napisał(a): Patrząc na ilość kart ze starym złączem co wyszły i nadal wychodzą vs problemy z nowym złączem fakty są takie a nie inne. Nowe złącze jest bardziej awaryjne i źle zaprojektowane. A mało się mówi o starym złączu bo procentowo jest tego mniej i trzeba się postarać by je ujarać. Problem w weryfikacji zjaranych złączy jest taki, że nikt się nie przyzna, że źle osadził wtyczkę w gnieździe...
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, iammike napisał(a): A ja tam się pochwale co mi dzisiaj przyszło z wczorajszego dropu Spadaj 2
Doamdor 1 796 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 12 minut temu, iammike napisał(a): A ja tam się pochwale co mi dzisiaj przyszło z wczorajszego dropu Za ile wystawiasz? 3
easye 29 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 45 minut temu, sovas napisał(a): https://www.tradeinn.com/techinn/pl?products_search[query]=rtx 5090 to jakiś legitny sklep? ktoś kiedyś od nich coś wziął?
iammike 19 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Za ile wystawiasz? Oddam bezdomnemu XD A tak poważnie to nie wystawiam.
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, easye napisał(a): to jakiś legitny sklep? ktoś kiedyś od nich coś wziął? Jakoś tak długo wiszą te karciochy...
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Corsair 12VHPWR vs nvidia 12V-2x6 (nie, piny się nie cofają w tym po prawej :)) Obydwa nowe. Edytowane 26 Lutego przez sovas
iammike 19 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, sovas napisał(a): Corsair 12VHPWR vs nvidia 12V-2x6 (nie, piny się nie cofają w tym po prawej :)) Obydwa nowe. Ty vs koleś o którego masz się nie martwić
Rekomendowane odpowiedzi