Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Ma dobra kartę, po co to zmieniać na elektrośmiecia którym jest seria "5" ;)

Miałem taki zamiar ale skoro Asasin i Kcd2 lata po 90fps nie ma po co tracic kasy. Przynajmniej w tym rok;)

Opublikowano
6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Kadajo Może już nie będzie kart do gier :) 5090 zakończy sagę. Teraz producenci gier będą musieli zacząć ogarniać swoje silniki żeby każdemu działało :)

Marzenia... 

Będzie trzeba iść w streaming gier albo wrócić do grania na płytach na konsoli;)

Opublikowano

Pewnie ze można. Mnie chodziło o to ze mamy dziś tak dużą ilość gier, tak wiele dobrych tytułów, które się pojawiły przez 15 ostatnich lat ze technicznie rzecz biorąc mamy, w co grac do końca życia nie ruszając nawet jednej nowej gry :D

Opublikowano
Godzinę temu, Johny72 napisał(a):

https://camino.pl/szukaj,~,~,cnR4IDUwOTA=,~,alfabetycznie,12,1.html 

kupował ktoś na tej stronce  ?  astral 5090 za 13999 , astral LC 14 399,00 zł, strona www nie jest zabezpieczona ale może wszystko jest ok.  .edit. teraz doczytałem mają punkt odbioru stacjonarny w sklepie komputerowym Balta.  

kurde strona bez ssl w obecnych czasach i platnosci realizowane przez stronke?

Ryzykownie...

• Upvote 1
Opublikowano

Te zaślepki powinny być, zwłaszcza że jest to produkt jakby nie patrzeć premium. Jakoś od zawsze patrzyłem na to czy producent daje osłony na slot i złącza, dla mnie to jest jeden z wyznaczników do tego jak producent podchodzi do swojego produktu. Niby szczegół ale dla mnie znaczący, zawsze to jakieś zabezpieczenie a i kurz nie osiada na nieużywanych złączch.

• Upvote 2