AudRob 207 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Teraz, AudRob napisał(a): I gdzie ty tu widzisz bałagan jestem pewny że ten gość tu na zdjęciu wie gdzie co leży ponieważ sam to położył i szybciej znajdzie niż żona by zrobiła porządek. Właśnie pisałem w takim czymś kolega naprawiał mój wzmacniacz . Zrobił i chodzi jak fabryka a Marantza nie bardzo czyściochy chcieli się podjąć .
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 11 minut temu, Lameismyname napisał(a): Granica gdzieś jest ale gdzie? Właśnie kwestia subiektywna. Dal mnie bałagan to masa śmieci, puszek i jakieś papierków po żarciu leżąca na tony. Tutaj po prostu widzę zaawansowane stanowisko hakiera
Smalec 1 556 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 51 minut temu, Doamdor napisał(a): Biały król RTX 5070 Ti Ventus nadciąga. 5
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Białe to dla niewiasty nieskalanej 1
Lameismyname 2 553 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) @AudRob @Kadajo Wiem o co chodzi. Czasem sam się łapię na tym, że potrzebuję jakiejś rzeczy i dokładnie wiem w jakim miejscu jest. Kiedyś była taka sytuacja w necie opisana, że laska pisze do chłopaka gdzie w domu ma spinacz do papieru, bo jej potrzebny - a on, żeby popatrzyła przy lewej nóżce biurka. Potem zdjęcie jak leży. hehehe 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Dal mnie bałagan to masa śmieci, puszek i jakieś papierków po żarciu leżąca na tony. Co Ty żeś się tego biednego @Pentium D tak uczepił? Edytowane 7 Października przez Lameismyname
AudRob 207 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, Lameismyname napisał(a): @AudRob @Kadajo Wiem o co chodzi. Czasem sam się łapię na tym, że potrzebuję jakiejś rzeczy i dokładnie wiem w jakim miejscu jest. Kiedyś była taka sytuacja w necie opisana, że laska pisze do chłopaka gdzie w domu ma spinacz do papieru, bo jej potrzebny - a on, żeby popatrzyła przy lewej nóżce biurka. Potem zdjęcie jak leży. hehehe Bo taka prawda nawet w bajzlu jak to się mówi szybciej znajdziesz jak sam położysz. 1
Doamdor 1 977 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Królu złoty. Ponoć tym prywatnym kolekcjonerem był Pippolino. Edytowane 7 Października przez Doamdor 3
Smalec 1 556 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ale z drugiej strony jakby dobrze pogrzebać, to w torebce mojej małżonki znalazłoby się pewnie słynne 0,5 giga normalnego vramu z 970-tki 1
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 4 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Co Ty żeś się tego biednego @Pentium D tak uczepił? Pentiuma? A co? On tak ma ? Bardziej mnie chodzi o to ze z takich śmieci nie ma żadnego realnego pożytku.
wrobel_krk 864 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Tu chyba bardziej by@duniekpasował jak on złoży kompa to wygląda jakby 7 latek rysował projekt - ale działa i to dobrze:)
Lameismyname 2 553 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, Smalec napisał(a): Ale z drugiej strony jakby dobrze pogrzebać, to w torebce mojej małżonki znalazłoby się pewnie słynne 0,5 giga normalnego vramu z 970-tki i 0,5 litra gorzkiej żołądkowej. Babskie torebki to czarna dziura, do dzisiaj nie wiem co tam się dokładnie kryje 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pentiuma? A co? On tak ma ? Jak tak zacząłeś wymieniać, to mi pierwszy on przyszedł na myśl. To jak było w takim żarciku: Gość skanduje na głos: Więzienie dla pedofilów, dziwkarzy, pedałów! Podchodzi starsza kobieta i mówi: Panie, coś się Pan tych księży tak przyczepił? 1
AudRob 207 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Pentiuma? A co? On tak ma ? Bardziej mnie chodzi o to ze z takich śmieci nie ma żadnego realnego pożytku. Pamiętaj burdel to nie bajzel a bajzel to nie bałagan tylko rzeczy poukładane wedle upodobań właściciela. Edytowane 7 Października przez AudRob 1
Pentium D 1 284 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pentiuma? A co? On tak ma ? Bardziej mnie chodzi o to ze z takich śmieci nie ma żadnego realnego pożytku. Daj mu zpp na 5 minut za pomówienia albo więcej aby miał czas sprawdzić czy mu się 9800X3D nie okopcił 3
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października W sumie to lepszy bałagan niż te ulizane pokoje jak u baby Faceci co tak robią maja PTSD po związkach z psychopatkami. 1
AudRob 207 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, Pentium D napisał(a): Daj mu zpp na 5 minut za pomówienia albo więcej aby miał czas sprawdzić czy mu się 9800X3D nie okopcił Znowu temat o 9800x3d ale jaja taśmociąg jak Brazylijski film.
Smalec 1 556 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 11 minut temu, Kadajo napisał(a): W sumie to lepszy bałagan niż te ulizane pokoje jak u baby Faceci co tak robią maja PTSD po związkach z psychopatkami. Edytowane 7 Października przez Smalec 8
maxmaster027 941 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, Smalec napisał(a): @AudRob Ok, a nie sądzisz, że wyniki takich testów mogą wprowadzać w błąd? Herbatka musi byc. Niektórzy sie w bałaganie odnajduja inni na odwrót. 1
Lameismyname 2 553 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Herbatka musi byc. Zarówno ta wczorajsza, jak i ta sprzed tygodnia z "żywymi kulturami bakterii" Prawie jak na studiach: ser pleśniowy, chleb pleśniowy, herbata pleśniowa 3
Doamdor 1 977 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Herbatka na biurku to nic nadzwyczajnego, co innego nietypowy stojak na słuchawki. Spoiler 4
maxmaster027 941 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 40 minut temu, AudRob napisał(a): Znowu temat o 9800x3d ale jaja taśmociąg jak Brazylijski film. Chcesz to mozemy o 5080 pogadac
maras2574 928 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 2 godziny temu, Smalec napisał(a): To dywanik do łazienki Dobrze że nie do modlitwy
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 39 minut temu, Smalec napisał(a): Wiadomość z ostatniej chwili, Sanepid został sparaliżowany atakiem hakierskim, podejrzenia służb rosyjskich 20 minut temu, Doamdor napisał(a): Herbatka na biurku to nic nadzwyczajnego, co innego nietypowy stojak na słuchawki. Pokaż ukrytą zawartość U mnie zakaz jakichkolwiek napojów i jedzenia w pobliżu komputera pod groźbą ścięcia 1
Lameismyname 2 553 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 30 minut temu, Kadajo napisał(a): U mnie zakaz jakichkolwiek napojów i jedzenia w pobliżu komputera pod groźbą ścięcia No chyba, że jakaś PREMIUM wódka przy piątku https://propaganda24h.pl/pl/p/BELVEDERE-ORGANIC-VODKA-0%2C7L-KARTON/274 @Smalec Ciekawe jakby wypuścili Ventusa w wersji z 5kg złota. Pewnie w branżowych mediach zrobiłoby się głośno. Już widzę nagłówki "Pierwszy Ventus sprzedany 100zł powyżej MSRP" Edytowane 7 Października przez Lameismyname 2
Kadajo 7 648 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ta i potem w socket Intela montuje Ryzena i "czemu nie wchodzisz kur..."
Rekomendowane odpowiedzi