RavenArsenal 6 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu Na stronie nvidi w uk jest 5090 za 1799£, ale do tego jest tylko jeden blok wodny, a sama konstrukcja tego to porażka, coś pójdzie nie tak i zostaje drogi przycisk do papieru.
Bodhi 4 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Wow, ja za takie komentarze na wykop lub pepper dostaję bany, lub usuwają mi momentalnie treści, ale bardzo trafne. 1
AudRob 175 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu 57 minut temu, galakty napisał(a): 5070Ti jest jakieś 20% mocniejsza od 4070Ti... To niczego nie zmienia. Nawet 4080 ma problem przegonić bez OC. Bardzo dużo zmienia ponieważ 4070 ti ma tylko 12GB vramu miałem kiedyś 4070ti ale poszła do żyda ze względu na ilość vram i przycięcia w grach po przejściu na 4080 to niebo a ziemia😊
galakty 3 421 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Tak tak, 12GB to za mało do 1440p, mhm festiwal głupoty widzę dalej trwa. 1
lukadd 2 935 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Przecież te 12GB w zupełności stykają do 1440p czyli do tego do czego były skrojone. Inna sprawa jakieś grube mody itp. jak ktoś się w to bawi. A tak gierki będą latać.
AudRob 175 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 3 minuty temu, galakty napisał(a): Tak tak, 12GB to za mało do 1440p, mhm festiwal głupoty widzę dalej trwa. 12GB kolego to już jest dolna granica do gier ma max detalach w 2k a nawet za mało włącz sobie np. Indiana Jones na ful.😊
Rekomendowane odpowiedzi