Joloxx9 203 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Wnioskuje, ze juz nie powinni przenosic? Bedzie to w gamepass?
JSTMB 1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Czekanko, całą trylogię przeszedłem już nie wiem ile razy + kilka modów
ODIN85 386 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 53 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Wnioskuje, ze juz nie powinni przenosic? Bedzie to w gamepass? Wszystko jest możliwe i większość przewiduje przyszły rok
lukadd 245 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Idzie gdzieś tego pada kupić? Force pro wireless nie miał jeszcze sklepowej premiery. Wersja Stalker podobno ma być limitowana.
Dejff0 1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 1 godzinę temu, reddy napisał(a): W GP będzie, pytanie czy 20 coś tu o tym napisali
azgan 422 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wszystko jest możliwe i większość przewiduje przyszły rok Zaskoczony będę pozytywnie jak nie będzie kolejnej obsuwy
GS01 10 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Downgrade zrobiony, znaczy się - ekhmm... optymalizacja końcowa. Obsuwy już nie będzie Chyba.
lamparcicho 271 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Zostało równe 2 tyg. do potencjalnej premiery. 2 1
Stjepan 278 Opublikowano 6 Listopada Autor Opublikowano 6 Listopada Dobra, premiera nie jest zagrożona, Pisarski się wygadał że dostanie kod recenzencki. To są dobre wiadomości. 5
Stjepan 278 Opublikowano 6 Listopada Autor Opublikowano 6 Listopada Teraz mu GSC proponowało klucz, myślę że będzie dobrze, w lutym wychodzi Murzyn Creed: Ostry Cień Mgły. 2
Stjepan 278 Opublikowano 6 Listopada Autor Opublikowano 6 Listopada Ja się bardziej cieszę z tych fizycznych dodatków, mapa Zony, naszywki, nalepki, plakat itd, jak w starych Stalkerach. 2
lamparcicho 271 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Uff a już się bałem, że nowy post w temacie i to będzie ta ZŁA informacja. 1 1
wrobel_krk 225 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Czyli będzie grane na GejPassie i dobrze bo nie mam już w co powoli grac na tym Passie a promka na parę miechów wpadła:) 1
Kelam 717 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 41 minut temu, lamparcicho napisał(a): Uff a już się bałem, że nowy post w temacie i to będzie ta ZŁA informacja. Byłem prawie pewien, że kolejna obsuwa . 1
lamparcicho 271 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada A na GOL'u ktoś się w komentarzu pochwalił, że kluczyk mu przyszedł Powoli chyba czas rozpędzać... 1 1
Stjepan 278 Opublikowano 7 Listopada Autor Opublikowano 7 Listopada Ja 20 odbieram z Empiku wersje Ultimate na PC. 3
brainq 5 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Na Cdkeys dopiero 20 klucz do odebrania ale kupiłem za 146zł. 1
Rekomendowane odpowiedzi