Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak coś jest złe, źle stworzone, przygotowane, ba nawet jak zupa jest przesolona ewentualnie za ostra, to nie możesz ocenić ani skrytykować kucharza, bo musisz to zjeść do końca? Tak to działa, a potem co idziesz do kibla i wymiotujesz, bo zjadłeś coś co nie smakowało, ale przecież nie mogłem tego przerwać po kilku łyżkach, bo musiałem zjeść na 100% :E

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@userKAMILPowiem tak bo może nie rozumiesz do końca mojego podejścia, jak zjem połowę czegoś i mi smakuje jak gówno, to muszę zjeść całe to gówno, żeby ocenić? Co innego nie zagrać, ale ja też pograłem chwilę żeby sobie opinie wyrobić. Zwłaszcza kiedy inni też jedli i mówią że to smakuje jak gówno. Marnuje tylko czas wtedy.

To tylko przenośnia, stalkera tak nie oceniam ale tak obrazowo Ci tłumaczę bo chyba nie rozumiesz. Wrócę kiedyś jak poprawią (pewnie pół roku do 2 lat) do tej gry, bo fabuła nie musi super:)

Edytowane przez wrobel_krk
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Sam sprawdzam i wyrabiam sobie swoje zdanie. 

Z tego co pamiętam te 15h miałeś a wszędzie piszą, fabuła na 30 jest wiec stąd mi się to nie klei. 

Zamieściłem nawet screena gdzie dotarłem a po ucieczce z "instytutu badawczego" została końcówka fabuły której już nie chciało mi się kończyć 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ale jak coś jest złe, źle stworzone, przygotowane, ba nawet jak zupa jest przesolona ewentualnie za ostra, to nie możesz ocenić ani skrytykować kucharza, bo musisz to zjeść do końca? Tak to działa, a potem co idziesz do kibla i wymiotujesz, bo zjadłeś coś co nie smakowało, ale przecież nie mogłem tego przerwać po kilku łyżkach, bo musiałem zjeść na 100% :E

Przykład uważam za nietrafiony. Jak posmakujesz jedzenie to wiesz, że jest nie dobre od razu i na siłę tego nie jesz. Z filmami, książkami czy grami jeśli chcesz ocenić tylko fabułę to chyba jednak warto ją poznać do końca. 
@wrobel_krk J/W

6 minut temu, azgan napisał(a):

Zamieściłem nawet screena gdzie dotarłem a po ucieczce z "instytutu badawczego" została końcówka fabuły której już nie chciało mi się kończyć 

Czyli te 30h to bzdura skoro w 15 przeleciałeś?

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Czyli te 30h to bzdura skoro w 15 przeleciałeś?

Zależy jak grasz, w grach typu sandbox możesz nastukać tych godzin nawet 100. W Metro Exodus gdzie jest półotwarty świat 

mam 50h na liczniku a przejście fabuły zajmuje tam znacznie mniej. 

Edytowane przez azgan
Opublikowano

Boże. Jak czytam wiele osób kończy grę w 15-20h. Ja mam 20h a dopiero jestem w połowie zwiedzania drugiego obszaru :P.

No ale jak pisałem. Rezygnuje bo poczekam z rok lub dwa i powrócę jak gra będzie poprawiona. Zależy mi na poprawieniu Life SI.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, wrobel_krk napisał(a):

@userKAMILTo daj znać czy się coś zmieniło drastycznie z fabuła w połowie, bo ludzie piszą, że nie:)

Sam nie wiele jej zobaczyłem i dla mnie jest to tylko dodatek dla samej podróży przez ten świat. Trochę jak Skyrim czy Follout gdzie też schodzi ona na dalszy plan. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Nie no ja mówię o tych 30h tylko na watek główny bo tak podawali sami twórcy stąd moje zdziwienie na Twoje 15h. 

S.T.A.L.K.E.R.A 2 można z tego co widzę ukończyć w niecałe 20h 

tak jak mówię dużo mi od tego momentu do końca nie zostało bo sprawdziłem 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Teraz, maras2574 napisał(a):

Nie wiem jak to się stało, ale nie mam żadnej głównej misji :( Same poboczne popierdółki !

To tylko anomalia, graj dalej:)

A serio ktoś tam wstawiał jakiś mod że można odblokować misje jak się zbugowały/ ich nie ma;)

Edytowane przez wrobel_krk
  • Haha 1
Opublikowano

To wszystko traktowałbym jako plotki, tak samo widziałem info jakoby inny typ amunicji wpływał mocniej na zużywanie się giwer podczas strzelania.

Za to coś co może na to wpływać to warunki pogodowe - ulepszając kałacha u technika na początku gry jedna z opcji pozwalała właśnie na wybór - ograniczenie zużycia o 20% lub ograniczenie zużycia o 20% podczas złych warunków pogodowych o ile dobrze pamiętam więc tutaj coś może być na rzeczy.

Opublikowano
18 godzin temu, MJRegul napisał(a):

2060 FE trafi do pudełka i do szafy dla potomnych a "nowa" 3060 Ti FE pozwoli mam nadzieję na granie w FS2024 ciut płynniej lub z wyższymi detalami :szatanek:

Nie szalej, będziesz mógł teraz grać w 1280x1024! :E