noah Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Powrót do Zony ,klimat gry ,szkoda tylko że Knapika nie będzie jako lektora w grze.Ale to stare dzieje jest nowe i też czekam na tę grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacktiger Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowany) Narratorem w STALKERACH był Mirosław Jerzy Utta nie Knapik, ale obu brałbym w ciemno Edytowano 17 godzin temu przez Blacktiger 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 16 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Trylogia dla mnie do dupy. Bo powinni wprowadzić np. animacje z zewu z poprawkami do poprzednich wersji bo w cień czarnobyla dużo błędów i przy animacji a w Czystym niebie bardzo dużo braków synchronizacji w animacji broni z dźwiękiem jak i braki dźwięków. w Zewie to samo jest bez modów. Robota na odpi*rdol się. Cień Czarnobyla jak i Czyste Niebo w czystych wersjach bez modów to jest dno. Edytowano 16 godzin temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 16 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Może masz rację, ja te gry przechodziłem w miarę na czysto, ale to już tyle lat minęło że nie pamiętam, do premiery Zewu Prypeci minęło 15 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Jak dla mnie petardą jest samodzielny mod True Stalker. Po prostu dzieło sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się