Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Przeszedlem ze Slima na Pro. Dla mnie i to mialo sens, wiec kwestia indywidualna. -
Przez CozyHog · Opublikowano
@Kakarotto@skypan@LeBomB Dzięki chłopaki za szybkie odpowiedzi. Temat z mojej strony przycichł, ale na dniach zamierzam jeszcze raz spróbować swoich sił. Próbowałem MSI Afterburnerem, ale coś mi to nie szło. OBS nie próbowałem. Zacznę jeszcze raz od Frapsa i Action! i tego OBSa. Wcześniej grałem w okolicach 100 i więcej fps na 1440p bez DLSS itp., teraz po zmianie na 4k celuję w minimum 65-70 z DLSS jeśli zajdzie konieczność jego użycia. Najważniejsze, żeby plik wyjściowy był możliwie bez kompresji oraz w 60 kl/s. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Lameismyname na oledzie nie unikniesz wypalenia. Wszytko się rozbija o to jak będziesz go używał i ile wytrzyma. Na QD-OLED pojawia się już po 1000 godzin na WOLED zazwyczaj dobijesz dwa razy tyle. @galakty dobrze pisze ze nawet jak zacznie sie wypalenie pojawiać to w początkowych fazach nie będzie się zbytnio rzucało w oczy w normalnym użytkowaniu, ale będzie postępować wiec wcześniej czy później coś zaczniesz pewnie zauważać w specyficznych momentach. Kwestia czy będzie ci to przeszkadzać. Taka jest natura tej technologii i to się nigdy nie zmieni. -
Przez marko · Opublikowano
Nadal nie zmienia to faktu, że dzieciakowi zawalił się świat. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Chciałby żeby w każdej grze były tak słabe początki jak tu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi