Cześć wszystkim, jako że również oczekuję na nowego pstryczka, pozwolę sobie dołączyć do dyskusji. Nintendo to firma która dostarczyła mi w życiu najwięcej fanu z grania, dlatego też czekam na nową wersję jak na świeże bułki. To co mi się najbardziej podoba w wielkim N, to to że, nie biorą udziału w wyścigu na najlepiej wyglądające wizualnie gry. a skupiają się zawsze na tym aby ich gry były niesamowicie grywalne i dawały dużo radości z grania. Ciekaw jestem tylko czy będzie wsteczna kompatybilność, ale nie w wersji cyfrowej, a wersji fizycznej (nośniki). Czy akcesoria typu PRO controller będą kompatybilne z switch'em 2, chociaż tutaj myślę że tak. Oraz co najważniejsze czy dadzą na premierę dwie opcje do wyboru, Switcha z ekranem LCD oraz Oled, bo nie ukrywam że ta druga opcja interesowała by mnie najbardziej. Co do ceny to wiadomo im taniej tym lepiej, chociaż do wersji Oled chętnie bym dopłacił ile trzeba.
Ja bym dozbierał i wziął najtańsze 4060. Starczy na długo. Co prawda nie lubię nvidii bo polityka, ale ten cały dlss pozwoli na komfortowe granie w nowe gry naprawdę jeszcze bardzo długo.
Nic nie pobiera, Prime Gaming masz gratis jako bonus. No i złota zasada - nie podpinaj karty kredytowej to na pewno nic Ci z niej nie ściągnie, użyj BLIKa.
Rekomendowane odpowiedzi