Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
No i lipa. Na najnowszej wersji zacząłem widzieć dziwny jitter/stutter w Escape From Tarkov z włączoną opcją Nvidia Smooth Motion.
Czy ktoś używa Nvidia Smooth Motion w innych grach i może dać znać czy na 591.59 też zaczął widywać jitter/stutter?
Pisałem o strzelaniu filamentu, ale nie ma to odzwierciedlenia w wydrukach w postaci bąbli i zdarza się raz, dwa razy na 2 - 3 godzinny wydruk. Powierzchnia wychodzi gładka. Nawet szwy udało mi się nieźle wygładzić.
Nie no, to nawet nie przez tego głupiego bota (choć komu i do czego to potrzebne?) czy jakieś memy, ogólnie dzisiaj miałem chyba przesyt newsów o 💩 EjAj. A gdzie się o tym wypisać, jak nie tu? Może jeszcze w tym wątku o AI dziale ogólnym...
Nowe losowanie lotto https://hwbot.org/benchmarks/hwbot_x265_benchmark_-_4k/rankings?rankingType=user&page=0&cores=16&processorId=7505&hardwareType=cpu
X265 top 10
jeszcze 3 miejsca mało czsu i fitinki za małe10/13 bo 13/19 nie da sie wkrecić w nowy blok mały flow.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź