-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
No z tym świetnym to ostatnio zacząłem czytać, że nie jest tak kolorowo. Jest okej ale ma swoje bolączki - ludzie chętniej polecają Sienne zamiast Pacifici. Może mieć Gratulacje! Toś przepod -
Przez huudyy · Opublikowano
A to nie ma sprawy, bo takie pomyłki się zdarzają XD Powiedz to Palestynie. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mój screen z wersji na PS5. Cała okolica zbudowana w autostradę i tyrolki, to wszystko moje poza kilkoma wyjątkami gdzie ktoś pomagał mi donosząc surowce albo czasem stała tyrolka to starałem się z niej skorzystać. Autostrada ciągnie się tego screena, widać też jedną miejscówkę po prawej stronie, aż przez mały wąwóz na dolny screen, to tylko kawałek całej sieci. Tyrolki na 2lvl, bo wtedy mają dalszy zasięg. Zbierałem surowce składowałem je w lokalnych miejscówkach/bunkrach i potem gdzie były potrzebne to je używałem, takie chomikowanie, ja nie idę przed siebie i nie robię speedrunów. -
Przez bleidd · Opublikowano
1000 KM i 1000 km zasięgu? Shut up and take my money Może być nawet przez pół (byle to 500 km było też osiągalne w zimie przy 120 kmh i nie 0-100% tylko z rozsądnym zapasem) -
Przez Cappucino · Opublikowano
Pierwszy przegląd serwisowy w VW jest po 2 latach a nie co roku. I co to ma do rzeczy? Tarcze wymieniają co przegląd?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi