azgan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Kontynuacja wątku z forum PCLab Edytowano %s o %s przez azgan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To ostatecznie kto się szarpie na zakup PROsiaka w okolicach premiery? Ja wciąż mam zwykłego FATa więc na bank pokuszę się o porównanie ze zdjęciami i recenzją, ale to jakoś z tydzień po premierze. Jeżeli XKOM nie zwali i dostarczy w czwartek, to będę miał nockę na zainstalowanie kilku gier bo w weekend jadę w głuszę i zamiaruję zabrać PROsiaka ze sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja kupiłem - pytanie czy dojdzie 7mego bo weekend mam zajęty. Zakup głównie dlatego, że mogłem ;). Też mam "premierową" FATkę; zakup głównie dla gierek Sony. No i jednak wygodnie gra się przed TV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dzisiaj była promka 50 za 500 w MM to myślę może jednak kupie to Pro na premierę, ale nie działa na preordery. Poczekam aż powtórzą akcję za kilka dni (albo inny market zrobi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Roothar napisał: Ja kupiłem - pytanie czy dojdzie 7mego bo weekend mam zajęty. Zakup głównie dlatego, że mogłem ;). Też mam "premierową" FATkę; zakup głównie dla gierek Sony. No i jednak wygodnie gra się przed TV. W moim wypadku to zamówienie poszło z płatnością przy odbiorze. I tutaj trochę się martwię, czy XKOM mnie nie wycycka na koniec bo przecież nie zamroziłem na 2 miechy kasy u nich na koncie, tylko chcę zapłacić kurierowi to bodaj jedyny sklep, gdzie taka opcja przeszła. MM czy ME czy inne RTV wszędzie pre-order ale zapłata z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 22 minuty temu, Qrdello napisał: To ostatecznie kto się szarpie na zakup PROsiaka w okolicach premiery? Ja wciąż mam zwykłego FATa więc na bank pokuszę się o porównanie ze zdjęciami i recenzją, ale to jakoś z tydzień po premierze. Jeżeli XKOM nie zwali i dostarczy w czwartek, to będę miał nockę na zainstalowanie kilku gier bo w weekend jadę w głuszę i zamiaruję zabrać PROsiaka ze sobą Czekam na 6. Szkoda kasy jak gier nie ma. 4 minuty temu, Spychcio napisał: No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" Super zestaw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Spychcio napisał: No, tego tematu tutaj brakowało:))) Sam będę brał PS5 PRO z LG G4 77" ja też będę musiał pomyśleć o TV, ale no jeszcze nie w tym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Roothar napisał: ja też będę musiał pomyśleć o TV, ale no jeszcze nie w tym roku. Luzak, sam będę brał ten zestaw jakoś pewnie w lutym bo czekam jeszcze na spadek ceny G4 a obecnie pogrywam na XSX w Diablo 4 a zaraz Stalker2 :)) XSX sprzedam jak będę przechodził na PROsiaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ntt_system Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s kontynuując mój post z wiadomego forum 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Też już mam zamówiony. A na naped czekam do normalnych cen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie zamawiałem Pr0, ale jak macie jakieś zapakowane pudełka z zawartością to przygarnę, widząc te pudła to jedno bym wziął pod pachę, ale jest jeden problem, bo gry mam w pudełkach i nie odpaliłbym żadnej gry poza tymi z plusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kiedy recki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jeszcze się nikt nie wysprzeglił na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie najbardziej ciekawi głośność tego cudeńka i jak działa ten tryb boost w grach co nie dostały patcha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Podobno influencerzy już mają, czekam na wysyp testów i porównań od DigitalFoundry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Recki niby mialy byc 5tego ? tak gdzieś na reddicie przeczytałem, ale coś nie mogę tego znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 godzin temu, Tomek1623 napisał: A na naped czekam do normalnych cen. Ja tez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Alez to Sony rozegralo. Sprzedali tony akcesoriów dla skalperów i jeszcze użytkownicy będą kupować gry w wersji digital. Mistrzowie biznesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 8 godzin temu, ODIN85 napisał: Czekam na 6. Szkoda kasy jak gier nie ma. Konsola sztos ale bez gier (EX'ów) to lipa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 godziny temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał: Alez to Sony rozegralo. Sprzedali tony akcesoriów dla skalperów i jeszcze użytkownicy będą kupować gry w wersji digital. Mistrzowie biznesu Tylko gdzie ci skalperzy bo napedow na aukcjach jak nie bylo tak nie ma wiec nie sadze, ze to skalperzy, a raczej nikt normlany nie kupi od skalpera napedu za tysiaka ;) Wdg mnie jest po prosutp popyt na konsole wiec ci sami kupuja naped. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kszyrztow Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja odpadam. PS5 mnie nie przekonało do tej pory niczym, aby wydać na ten sprzęt swoje pieniądze, Prosiak tutaj nic nie zmienia. No, może nowy Astro Bot mnie w jakikolwiek sposób zainteresował. Ale mając jeszcze stare PS4 i XSX - nie widzę sensu. Jak pojawiły się modele 30th Anniversary Edition (Slim i Pro), to mnie nawet jakoś tak naszło na zakup, ale dostępność tych wersji szybko mnie na ziemię sprowadziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @Phoenix. To musialo byc bardzo maly tych napedow, PRO jest dostepne w kazdym sklepie. Nie sadze by Sony wyslalo jakas szalona ilosc konsol nasz kraj. Specjalnie ograniczaja dostepnosc napedu by zwiekszyc sprzedaz cyfry? Edytowano %s o %s przez RTXnietylko4060tiUSER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MroczneWidmo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja może w poniedziałek będę miał : ) Pewnie ograniczoną, bo mi ziomek napęd sprzedał, ale coś tam przetestuje : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie mam pojecia ale nie widze powodu ograniczania podaży napedu, w koncu to dla nich zarobek. A kto kupuje plyty to nawykow nie zmieni tylko dlatego, ze trudniej dostac naped, predzej czy pozniej go i tak kupi. Wydaje mi sie po prostu, ze popyt przerosl podaz bo osobne napedy to przeciez i tak byl promil bo kazdy kupowal konsole z napedem, a jak kts kupil digital to przeciez tez nagle nie lecial po naped. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się