Nie wiem jak było na PClabie ale tutaj kolega ma tylko jedne plecy, swoje własne które kończą się wiadomo gdzie.
Prosiłbym o nie insynuowanie że ktokolwiek jest faworyzowany, tak jak mówiłem pozwalamy na dyskusję z jak najmniejszą ingerencją moderacji, a włączamy się tylko gdy jest to naprawdę konieczne.
Kolega @_forfun_ otrzymał już kilka pouczeń, na razie są to tylko pouczenia bo uznałem że aklimatyzacja w nowym miejscu mogła być trudna dla niektórych, dlatego tylko na pouczeniu słownym się kończyło.
Niestety najwyraźniej nie dociera, a więc następnego ostrzeżenia kolego @_forfun_ już nie będzie, tylko pożegnamy się na jakiś czas.
Ja 3 razy flashowalem B650 jak kupiłem 7800x3d bo nie chciało się odpalić. A to tylko jedna kość ram była niedocisnieta 🤣 także patrz najpierw czy odpali od strzała a potem update bios 🤪
Dzień dobry
@Mizu jednak... Xd
Ale żeby było śmieszniej to zamówiłem ram z morele, dopłaciłem 20zl czy 25 za szybsza wysyłkę, ale standardowo GLS dał ciała i będzie na 12...
Ja nie wiem jak ty przez tyle lat nie wyłapałem jeszcze permbana. Zwłaszcza że ty w agresywnym tonie rozmawiasz z prawie każda osobą z która się nie zgadzasz. Dobre musisz mieć plecy, dobre.