Joloxx9 65 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Zwroc, zawsze mozesz kupic jak cos ponownie i nie mrozic kasy Ja np nie lubie tych zabaw z pc i tv dlatego wole na monitorze grac ale mamy juz oledowe monitory wiec nie ma problemu. Na TV tylko i wylacznie konsola, klikam i gram : D Właśnie to jest jedyna przewaga konsoli, klik i jestem w grze. No ale, mam ps5, na którym tak mało gralem, że szkoda gadać. Dzisiaj będę testować pc pod TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, azgan napisał(a): Fatalnie to wygląda zresztą w Marvel's Spider-Man 2 też Szczerze nie ma tragedii. Poziom renderowania podczas ruchu na moje oko jest zbliżony do FSR. Pograłem dzisiaj jakieś pół godziny i jedyne artefakty związane z pssr jakie zauważyłem, to migotanie sunrayów na niektórych budynkach, poza tym podczas rozgrywki nic specjalnie mnie nie wybijało z rozgrywki. Postaram się nagrać film i podeślę za chwil kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiank 5 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ja na kompie glownie gram w Multi ale odpalilem warzone na padzie i porazka, nie wiem czy do 50tki bym sie nauczyl na padzie grac wiec konsola tylko do singli na kanapie. Do PC wrzuce cos pokroju 5060/5070. PC to jednak PC ale na konsoli milo sie gra w exy i inne gierku multiplatformowe. Nie ma exow to nie ma motywacji, to samo jest w sprzecie PC, guano gryto nie ma tej podjarki na wymiane gpu czy czegos innego pod konkretna gre. W 2025/2026 w koncu wyplyna wszystkie nowe exy robiona od lat, ktore nie ujrzaly swiatla dziennego. SOny troch stracilo czasu na te live service produkcje ale cale szczescie poszli po rozum do glowy Idziemy juz ku koncowi generacji wiec powinny pojawiac sie same najlepsze exy. Swoja doga te klasyki z ps3 na streaming ale to wzbudza sentyment jak przegladalem biblioteke! Warzone powinien wspierać mysz i klawiaturę. Black Ops Cold War na pewno ma bo grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTXnietylko4060tiUSER 23 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Qrdello Zaplacic 3500zl zeby nie meczyc sie z FSR ale miec PSSR z jakoscia jak FSR. Edytowane 2 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 45 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Chociaż jeden zadowolony. Zawsze oglądam GamingTecha i sprawdzam jak ustawia HDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 65 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak to wygląda, upload prosto z konsoli więc jakość jest, ekhm, wątpliwa. Natomiast z rzeczy bardzo istotnych - zero ścinek. Podczas podobnej sesji na PS5 miałem subiektywne wrażenie, że obraz szarpał - szczególnie przy szybkim przemieszczaniu się. Tutaj nic takiego nie ma miejsca. Edytowane 2 godziny temu przez Qrdello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 128 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Bez lizania scian i zooma to nic nie widac negatywnego. To bylo do przewidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTXnietylko4060tiUSER 23 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @QrdelloSporo tutaj glitchy albo artefaktow i migotania. Wina gry czy PSSR? Jak to wyglada na bazowej PS5? @Phoenix.Widziales filmik Qrdello? Edytowane 2 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Glitche pokroju tego migotania jasnych przestrzeni to coś co w bazowej wersji SM2 trafiało się często. Gdzieś koło 2:10 chciałem pokazać na tym oddalonym wieżowcu faktyczne (d)efekty PSSR - migotanie krawędzi przy obracaniu kamery - no ale taki efekt mają wszystkie scalingi tylko w niektórych jest mniej lub bardziej to widoczne. Na wcześniejszym FSR było znacznie gorzej, bo migały nawet krawędzie blisko postaci, a teraz tylko te oddalone lub na krańcu ekranu. Edytowane 2 godziny temu przez Qrdello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTXnietylko4060tiUSER 23 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @QrdelloZ poziomu uzytkownika PS5 warto sie przesiasc na PRO? Jest to faktycznie warte tych pieniedzy Twoim zdaniem? Jakie sa Twoje odczucia z uzytkowania? Edytowane 2 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dla mnie było bardzo warte, bo wczoraj pogoniłem FATa, więc moja dopłata do PRO to równe 1549 PLN. To mniej niż kupno jakiejkowiek nowej playki slim, a mój FAT - jakkolwiek trzymał się dzielnie - stuknęło mu 4 lata i w niektórych pozycjach, w które grałem w 60 fps była już lipa. AW2, FF7R, BM-W a nawet to szarpanie w SM2, podczas gdy często gram na PC i tam mam 60+ fps, była dla mnie no-no. Nie chciało mi się playki odpalać. UE5 też kuleje mocno na podstawowej konsoli, mam nadzieję że na PRO będzie chociaż wydajnościowo lepiej. Jedyny downgrade, póki co - to brak napędu, oraz głosniejsza niż mój FAT praca. A tak, jestem zdecydowanie na plus. 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 128 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, Qrdello napisał(a): Na wcześniejszym FSR było znacznie gorzej, bo migały nawet krawędzie blisko postaci, a teraz tylko te oddalone lub na krańcu ekranu. Nic dodać, nic ująć 👌 Ale drame trzeba kręci 🤣 A zapewne 99% konsolowych graczy nawet tego nie wyłapie bo po prostu grają albo nie będą na to zwracać uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 45 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4-letniego fata za 1950 zl. Niezly wyczyn i glupota kupujacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 128 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ale to samo jest z DLSS na kompie, jedni po prostu grają a inni wytykają błędy pod lupą. 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): 4-letniego fata za 1950 zl. Niezly wyczyn i glupota kupujacego. Ale zdajesz sobie z tego sprawę ze sa ludzie gdzie kupno konsoli to spory wydatek i czasem takie osoby wiążą ledwo koniec z końcem i dla kogoś takiego dopłata nawet 300zl do nowej konsoli to ściana. My sobie tu śmieszkiem bo nas stać i może to być czymś dziwnym. Edytowane 1 godzinę temu przez Phoenix. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 45 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Masa ps5 na olx jest taniej lub w podobnej cenie, ale z gwarancja. Edytowane 1 godzinę temu przez DżonyBi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 128 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, damiank napisał(a): Warzone powinien wspierać mysz i klawiaturę. Black Ops Cold War na pewno ma bo grałem. Wiem wiem ale nie mam jeszcze monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @DżonyBi @Phoenix. To nie w tym rzecz, czy kogoś stać czy nie stać. Sama konsola w tym całym zestawie kosztowała tego kogoś jakieś 1400-1450zł, zależy jak liczyć. Reszta ceny to dysk nvme, którego już nie musi kupować i bulić 4 stówy za odpowiednio szybki-w dodatku z radiatorem, 3 gry, 3 zestawy paneli zewnętrznych które gościa wyraźnie ucieszyły. I żeby nie było, zapytałem czy chce golasa za 1400, to powiedział że bierze wszystko co było w ogłoszeniu - wyraźnie przeliczył i ma to dla niego odpowiednią wartość. A ja się pozbyłem kilku pudełek, z których i tak przez kilka miesięcy nie skorzystam lub mam już cyfry bo wyszły w PS+ (Calisto, Ratchet, DS:R) Ja sam wielokrotnie przepłacałem za coś na olx - czy to jakiś sprzęt, czy graty do kompa - ale to najczęściej wiązało się z faktem, że dostaję coś nieprzeliczalnego na kasę. Z ostatnich kwestii, kupiłem swojego RTXa 3080 jakoś z pół roku temu za 1900zł - można powiedzieć, że dużo. Ale sprzedający dał mi gwarancji miesiąc na rozruch karty, pozwolił stestować ją jak chciałem u niego w domu - nie marudził że szybko szybko. Przedstawił dokumenty kupna, dorzucił termopady bo miał zmieniać etc. Aż mi szkoda było się targować, bo co z tego że mogę kupić za 1700, jak trafię na jakiegoś lumpa co mi będzie wciskał pod biedronką w ciemnej alejce i do bramy się nie znamy Edytowane 1 godzinę temu przez Qrdello 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 45 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu To zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO 105 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) del Edytowane 1 godzinę temu przez PiPoLiNiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Moje ogłoszenie, pierwotnie za astronomiczne 2200 , od początku zawierało opis na 1000 znaków z informacją co kto dostaje, jeżeli zdecyduje się kupić. I nie miałem miliarda telefonów, jeden konkret się trafił i poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZetMcKey 0 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Mi ostatnio udało się wyrwać premierowego fata z napędem za całe 800 pln, jedyny minus to brak pudełka. Także dzięki osobom które wymieniają faty na pro mozna wyłapać fajna okazję. Edytowane 1 godzinę temu przez ZetMcKey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 38 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu O panie, gdzie takie promocje ?? ta konsola to z lokatorami nie jest przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZetMcKey 0 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): O panie, gdzie takie promocje ?? ta konsola to z lokatorami nie jest przypadkiem ? OLX, czysty fart bo 95% PS5 poniżej 1200pln to SCAM. Jakimi lokatorami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelius33 8 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Kilka testów od nowa, kilka gier dodanych, dopisana średnia A gdzie wyniki Pro vs zwykła PS5? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi