wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Modami dobrze że będą osoby które to potrafią, a nie świerzaki. Zastrzeżeń do modów najwięcej jest od osób ukaranych - w 95% przypadkach słusznie. Jak jest dużo niesłusznych to jest ktoś na modem jeszcze, no nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Zgadza się i nawet tam sam Blind ostatnio ustawił do pionu kogo trzeba. ;) Bardziej mi chodzi o to, że z tych ''świeżaków'' można też wybrać ogarnięte osoby. Edytowano %s o %s przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mnie tam moderacja jakoś zbytnio nie przeszkadzała na pclabie. A już akurat Kadajo to wcale - ma poczucie humoru, nie wyrywa się do kneblowania użytowników bez potrzeby. Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu od dziś. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, wrobel_krk napisał: Modami dobrze że będą osoby które to potrafią, a nie świerzaki. Zastrzeżeń do modów najwięcej jest od osób ukaranych - w 95% przypadkach słusznie. Jak jest dużo niesłusznych to jest ktoś na modem jeszcze, no nie? Dostałem bana za rzekomy antysemityzm gdy zacytowałem jakąś durną wypowiedź w offtopie politycznym i napisałem "niedobra o tym mówić jest". Co lepsze po kilku dniach poleciało konto mojej żony, która to już nie wiadomo czemu poleciała. Jakaś odpowiedzialność zbiorowa jak w Korei Północnej. Dorwali ją pewnie po IP albo kij go wie jak i czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Mateoo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Umpero napisał: Dorwali ją pewnie po IP albo kij go wie jak i czemu... Najprawdopodobniej po ip bo to widać w panelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano wczoraj o 03:31 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 03:31 7 godzin temu, Spl97 napisał: O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia . Gdzie Twój avatar z Pisi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Dziękuję za szlachetną postawę wobec PCLabowej Braci. <kłania się> Czy opcja podglądu postów przed publikacją tu istnieje? Nie widzę. Bywa przydatne dla takich jak ja. Szczególnie kiedy piszę z lapka z włączonym "mac-padem" i wychodzą mi różne kwiatuszki. Tak jakoś. Edytowano 21 godzin temu przez B166ER Właśnie brak podglądu się zemścił. Poprawiam link. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GS01 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Wiadomo ile przybyło kont po ogłoszeniu wypowiedzenia dla forum Pclab? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keel Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITProffesionalUser Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jak to forum stoi prawnie oraz finansowo? Może warto za wczasu zorganizować jakieś zrzutki na serwer,żeby kolejne nie zdechło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu To jest "oficjalne" forum portalu ITH, który działa już kilka dobrych lat i nigdzie się nie wybiera, także nie ma potrzeby zrzutek 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copyname Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Keel napisał: Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz pewnie wszystko da radę zrobić. Pewnie niektóre funklcje mniej a niektóre bardziej obciążają serwer. Grunt, że admini weryfikują wszelkie sugestie i wypowiadają się. To jest coś, czego brakowało na pclabie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 56 minut temu, tomcug napisał: To jest "oficjalne" forum portalu ITH, który działa już kilka dobrych lat i nigdzie się nie wybiera, także nie ma potrzeby zrzutek Uff! Już się balem że wyciągnąsię "chciwe łapy" ;-E Kolega @ITProffesionalUser jako ochotnik zapewne podrzuci kilka tysiączków. Proszę Kolego. Nie wstydź się. Wystąp z szeregu i ukaż dowód wpłaty ;-P 1 godzinę temu, Keel napisał: Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz Fakt! Niby takie nic ale złapałem się na tym że odruchowo zerkam kto jest na forum i ilu nas jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Mateoo Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, GS01 napisał: Wiadomo ile przybyło kont po ogłoszeniu wypowiedzenia dla forum Pclab? Przybyło 455 użyszkodników Wliczając w to zbanowane trollkonta 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się