Skocz do zawartości

Refugees Welcome

Recommended Posts

Mnie tam moderacja jakoś zbytnio nie przeszkadzała na pclabie. A już akurat Kadajo to wcale - ma poczucie humoru, nie wyrywa się do kneblowania użytowników bez potrzeby. Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu od dziś. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa.

1 godzinę temu, wrobel_krk napisał:

Modami dobrze że będą osoby które to potrafią, a nie świerzaki.
Zastrzeżeń do modów najwięcej  jest od osób ukaranych - w 95% przypadkach słusznie. Jak jest dużo niesłusznych to jest ktoś na modem jeszcze, no nie?

Dostałem bana za rzekomy antysemityzm gdy zacytowałem jakąś durną wypowiedź w offtopie politycznym i napisałem "niedobra o tym mówić jest".
Co lepsze po kilku dniach poleciało konto mojej żony, która to już nie wiadomo czemu poleciała. Jakaś odpowiedzialność zbiorowa jak w Korei Północnej. Dorwali ją pewnie po IP albo kij go wie jak i czemu...

Dziękuję za szlachetną postawę wobec PCLabowej Braci. <kłania się>

Czy opcja podglądu postów przed publikacją tu istnieje? Nie widzę.

Bywa przydatne dla takich jak ja. Szczególnie kiedy piszę z lapka z włączonym "mac-padem" i wychodzą mi różne kwiatuszki.

Tak jakoś.

Edytowano przez B166ER
Właśnie brak podglądu się zemścił. Poprawiam link.
  • Upvote 1

9 minut temu, Keel napisał:

Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz

pewnie wszystko da radę zrobić. Pewnie niektóre funklcje mniej a niektóre bardziej obciążają serwer.

Grunt, że admini weryfikują wszelkie sugestie i wypowiadają się. To jest coś, czego brakowało na pclabie...

56 minut temu, tomcug napisał:

To jest "oficjalne" forum portalu ITH, który działa już kilka dobrych lat i nigdzie się nie wybiera, także nie ma potrzeby zrzutek :D:D

Uff! Już się balem że wyciągnąsię "chciwe łapy" ;-E

Kolega @ITProffesionalUser jako ochotnik zapewne podrzuci kilka tysiączków. Proszę Kolego. Nie wstydź się. Wystąp z szeregu i ukaż dowód wpłaty ;-P

1 godzinę temu, Keel napisał:

Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz

Fakt! Niby takie nic ale złapałem się na tym że odruchowo zerkam kto jest na forum i ilu nas jest.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...