ASUS TUF A15 (2023) Recenzja (PCLAB)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Jaecoo J7: Szymek Górecki tsSdorepno9884fslc2a49tf0o35mi1aha2 cd0pc23g4mtfh93ua8 h0c4f · Cześć mam pytanie, czy ty o jest normalne że zbiera się tak wilgoć na lampach od środka? /w chińskich tak/ Marcin Suchy Najbardziej zasłużony współautor · Tak, normalne Rafał Es Marcin Suchy Wczoraj zobaczylem u siebie i to nie jest normalne, tyle wody . Więc przejechałem się po mieście ok 40 min i nic nie znikło . Mam czekać do wiosny aż odparuje ? Rozumiem delikatne zaparowanie jak mam też z tyłu ale nie woda spływająca Patryk Wicher Normalne. Reflektory ledowe nie są szczelne, mają otwory wentylacyjne i jest standard produkcyjny a nie wada. Jesli w reflektorze stoi woda to już normalne nie jest i można to zgłaszać, lekka mgiełka to nic strasznego. Łukasz Wiśniewski To nie jest normalne. To wadan konstrukcyja badz wada kakretnej lampy. Slaw Ku Jakie normalne jedź na serwis mi stwierdzili mikro pęknięcie tylna lampa też para się zbierala dwa tygodnie czas oczekiwania powiedzieli że to już kolejny przypadek Marcin Marv W grupie VAG zawsze jak już się skraplalo to naprawiali na gwarancji - chyba, że było uszkodzenie fizyczne to wiadomo z AC. Para jest normalna ale już tak skroplone to uderzaj do serwisu Rajmund Z-zębowa Gwiazda grupy Delikatna punktowa mgiełka pod szkłem może występować, to normalne zjawisko. Przed literkami pod tylną blendą pojawiają się po każdym myciu i jak widziałem w innych egzemplarzach dokładnie tak jak u mnie. Ale te załączone na zdjęciach to już wg mnie kwalifikują się do ASO, tam wody skroplonej u siebie nigdy nie widziałem. Mariusz Traczyk Mam to samo , nie jest tak normalne ! Trzeba zgłaszać do serwisu . Trochę zaparowane ok ale nie woda *************** Anonimowy członek grupy spnoeodtrSfmclfg60i.0um56hhlof014za0mud768 6ug3fu35m6mh55628 · Witam. Pytanko. Czy w waszych Seal U Dm-i też jest niczym nie wypełniona szczelina między oparciem tylnej kanapy a roletą bagażnika? Nawet jak mam maksymalnie oparcie odchylone do tyłu to jest tam jakieś 10 cm przestrzeni między oparciem a roletą. Czy to jest normalne czy o czymś zapomnieli w salonie? Tomasz Wilk Dokładnie, to samo dzisiaj zauwazylem ************ Anonimowy uczestnik Spseortdona8650 3i749m62tltd4h215.az2glt85if098gt27ilf4943om · Witam , pytanie mam czy u was w tiggo 7 też bardzo słabo działa nadmuch na nogi? Daje na full i ledwo coś odczuwam. Joanna Kosiba Mam t8 phev i jak dam na nogi wieje szyba. mam na przegląd po 2 tys to powiem im by zerknęli ***************** I moja ulubiona kOmoda 9: Mateusz Emem sepdooStnrul42l69gfu21fnlmh424it2t505922f4hu 44ut157ial0398c · Chwaliłem Omodę, ale zmieniam zdanie. Nie mogę wyjechać spod domu, stała od wczoraj, naładowała się do pełna. Świeci się festyn kontrolek, fotel odjechał do tyłu na maksa, nie da się tym jechać. 23 000 km dała radę. Serwis Omoda zgłoszony. 1 Omoda 9 w Polsce Facebook.mp4 Grzegorz Wieczorek Ta zima zweryfikuje ten model wśród klientów. Dawid Fiszer Każde auto może sie zepsuć. Mateusz Emem Autor Dawid Fiszer oczywiście, 15 lat jeździłem najnowszymi BMW i pierwszy raz jestem w takiej sytuacji Ale nie przekreślam tego samochodu, ma nadzieję, że to naprawią, tak jak skręcanie w prawo ogarnęli i będzie już po problemach. Sławomir Paszkiewicz Mateusz Emem a ogarnęli to ściąganie w prawo? Jak? Bo mi 2x już robili i nadal ściąga. Za 2 tygodnie mam kolejne podejście. Kamil Sułkowski Czekam na komentarze że nie umiesz jeździć tym samochodem i nawet nie zajrzałeś do instrukcji obsługi, a na koniec że niemieckie auta to gówno bo Mirek szwagier brata kupił takie z USA i mu się psuło pomimo tego że nic nie wspominałeś o niemieckich samochodach Stanisław Werner Wyłącz i włącz zasilanie z 5 razy. Oprócz tego spróbuj z aplikacji ustawić maksymalne grzanie i go tak zostaw na 20-30 minut żeby się dogrzał. Może wstanie. Na żółwia pomaga. Marcin Maras Spróbuj odłączyć akumulator 12V na 15 minut. Taki reset może pomóc ****** -
Przez Doamdor · Opublikowano
Pamięci kupionych po zawyżonej cenie, bo pośrednik też podniósł cenę, tak samo producent. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Niech Fleekazoid coś nagra to dopiero będzie śmiechu Tymczasem - postać z 3 rękami, dwa na broni, trzecia na koniu: -
Przez Krystian79PL · Opublikowano
Mi to nie przeszkadza też coś tam brzdęka , większość kart tak ma , trzeba z tym żyć , mój poprzedni nitro+ był cichy ale teras to jest loteria , w mojej ps5 też grają cewki .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi