Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, tgolik napisał(a):

Widać, że jest odklejona. Nie rozumie, że Shadows to tylko gra komputerowa, że to nie dzieje się naprawdę xD

To twoje zdanie, to jej jedyny materiał o Yasuke i tym angolu co se nawymyślał historię, mądralo opowiedz tak jak ona o Odzie Nobunadze i bogach japońskich, nic nie opowiesz bo :kupa: wiesz.

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano

Mnie to z grubsza jedna rzecz irytuje w tej grze. Mapa jest spora i nie można po niej tak latać na przełaj jak w odyseji a zadania są losowo rozsiane po całej mapie zamiast po kolei odhaczać lokacje. Pograłem póki co trochę ponad 20h i z połowa czasu to dojazd na miejsce.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Sobtainer napisał(a):

Takie szybkie pytanie związane z tym klimatem, mam rozumieć że Tsushime brać w ciemno i jest bardziej poważna?

Generalnie tak. Cushima tez nie jest dla kazdego. Tekstury masz jak z Playstation 3.

Ogrywam kolejny dzien i coraz bardziej jestem zly na ten ogrom napracowania bo wiem jaka gra by to mnogla byc. 

Gra wymaga:

Wywalenie czarnucha

Poprawienia transportu

Lepszej fabuly bo to co mamy to jakas pomylka

Lepszych dialogow

Poprawienia AI wrogow

Zrobic gre typowo pod skradanie

Wtedy by to bylo blisko RDR2 pod wzgledem jakosci a tak mamy 'tylko' dobra gre

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano (edytowane)

Wklejam ponownie bo widze ze opinie na forum sa skrajne. Polecam podcast z UV-em, on jest fanem serii ale podszedl do tego assasynka bardzo rzetelnie. 

Jako spoiler zdradze ze AC:S to bedzie ostatnia gra serii AC UV-a

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano

Oni by musieli stworzyć najpierw zbudować angażującą historię z różnymi aktywnościami na te powiedzmy 10-15h, dopracować aktywności poboczne - zmniejszyć wyraźnie ich ilość, popracować nad jakością. Dopracować skradanie i wynieść je na nowy poziom.

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, tgolik napisał(a):

Gram Naoe mieszając skradanie i walkę kataną. Traktuję to jako wyzwanie i walka mieczem nawet z mocniejszymi przeciwnikami jest dla mnie satysfakcjonująca.

da sie jakos podkrecic mieczyki zeby kobitka nie byla taka slaba w boju? ja wiem ze idzie kazdego zabic z ukrycia na hita, ale mieczykami fajnei sie macha :D

Opublikowano
36 minut temu, marcin2468 napisał(a):

Skoro gra jest tak kiepska to nie rozumiem po co youtuberzy robią o niej tyle filmików.

No chyba tylko żeby oglądalność się zgadzała 

Bo złe rzeczy lepiej się klikają.

• Like 1