Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, zozolek napisał(a):

Widać kalkę poprzednich 3 części.

Walka ten sam setting, eksploracja to samo, na jakąkolwiek linię fabularną nie ma co liczyć ...

Każda część to jest kalka poprzednich:E

Opublikowano
11 godzin temu, zozolek napisał(a):

Widać kalkę poprzednich 3 części.

Walka ten sam setting, eksploracja to samo, na jakąkolwiek linię fabularną nie ma co liczyć ...

I to właśnie cenię sobie w Assassynach. Mam to co lubię tylko w innych miejscach, środowiskach. Nie muszę za bardzo uczyć się nowych mechanik (nienawidzę tego w grach).

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

E no co wy Panowie. Co to za woke wieści.
co to za wymysły o molestowaniu, równości, co to ma być!!???

Przecież tak można w pracy robić :E 

No woke zboczeńcy nie pierwszy raz mierzą się z tego typu zarzutami. ☺️

W dniu 8.03.2025 o 07:42, tgolik napisał(a):

Nie muszę za bardzo uczyć się nowych mechanik (nienawidzę tego w grach).

Najlepszy konsument. Nie trzeba się starać.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Moglibyście z tymi rasistowskimi wpisami przenieść się do tego zsypu dla antywołków i innych odklejeńców.

Przypominam link: 

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem czemu od razu ludzie skojarzyli  filmik który wrzuciłem z różnorodnością i z rasizmem. Miałem  na myśli przypomnień że premiera gry jest 20 Marca i na wesoło przypomnieć o premierze gry.:heu:

Być może czarny samuraj będzie się wyróżniał wśród Japończyków a zdziwienie ludzi będzie uzasadnione. Bardzo mi się podoba dopracowanie gry na najnowszych filmikach z rozgrywki.

Ja wierzę w to że gra będzie dobra.   

Edytowane przez Czubatka Boża
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Różnorodność w grach jest spoko. Problemem jest jej implementacja.

Myślicie, że przeideologizowanie jest problemem Dragon Age: Veilguard? A to po prostu gra jest słaba. Te same elementy w Baldurs Gate 3 czy Cyberpunku nikomu nie przeszkadzają.

Czy AC: S będzie słaby jako Assassyn, przekonamy się. W grach wybieram zwykle babkę i skradanie, więc w Shadows na razie nie widzę zagrożeń.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1
Opublikowano
39 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Słynne ,,Skoki Wiary" w realnym życiu to 100 % zgon albo ciężkie uszkodzenia ciała takie jak dotkliwe złamania kość czy uszkodzenia narządów wewnętrznych. :szukaj:

Można powiedzieć że przed skokiem wiary warto by było sobie załatwić trumienkę i dobry garnitur.:E

Opublikowano
11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Wystarczy dobry promil, to czasem wydaje się że skok wiary jest bardziej realny niż te fikołki co ludzie po pijaku robią :E

Po pijaku to ludzie się Mister Fantastica zmieniają czasami :E

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, JeanPepin napisał(a):

No ale to jest port gry która miała premierę z rok temu ?

no tak czytam, że to był exclusive ps5, a teraz na pc

ja kompletnie nie śledzę rynku gier, gram w jedną czy dwie gry rocznie

Opublikowano
11 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a):

Moim zdaniem czarnoskóry bohater nigdy nie był gorszy. Już widzę ból dupy i smarowanie komentarzy negatywnych tylko z tego powodu że nie lubi się Ubisoft. 

Ale to nie chodzi o to ze jeden z głównych bohaterów jest czarny, czy ze jest czarnym samurajem, bo mógłby byc nawet i różowym samurajem chodzi o to ze Ubi wsadzilo do gry postać o której wiadomo tylko tyle, ze portugalczycy go przywieźli do Japonii i ze trafił na dwór Nobunagi i tyle, nie ma żadnych dowodów na to ze zostal samurajem, ale oczywiści Ubi zrobiło w około tego otovzke se to pierwsza grywalna postać historyczna w historii AC i podtrzymywali swoje teorie o czarnym samuraju na podstawie wypowiedzi i książki typa który owszem tytuł naukowy ma, na uczelni wykłada ale gadal na temat Yasuke duzo bzdur a jak doszło do konfrontacji z nim w Japońskiej TV i udowodniono mu, ze jego teorie na temat Yasuke nie mają żadnego odzwierciedlenia w źródłach to nagle wszelki slad po nim w mediach społecznościowych zaginął, pousuwał konta i na uczelni chyba tez mial jakis przypal w związku z tym i z tego co pamiętam to po tej sytuacji Ubi juz mniej cisneli swoje teorie o czarnoskórym samuraju. 

• Upvote 3