Iri 11 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Ożywię trochę dział kupię. Kupię kartę graficzną w rozsądnej cenie najlepiej chociaż z resztką gwarancji ale jak cena będzie dobra to przeżyję i jej brak. Interesują mnie budżetowe modele RX 6600, RTX 3050, RTX 2060 i ewentualnie 3060 Potrzebuję także jeszcze jedno chłodzenie pokroju Fortis 5 czyli raczej coś większego. Edytowane Niedziela o 12:22 przez Iri
Keel 23 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nie mam procka, ale mam ddr4 16gb corsair CMK16GX4M2D3600C18
Minibam 1 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Jak coś mam 2 zestawy Crucial Ballistix 2x8 DDR4 3600MHz CL16 . Kwestie ceny można dogadać.
Cavendish 7 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Mam na zbyciu Fortisa 5,cenę możemy uzgodnić, oczywiście allegro.
ryba 61 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Predatory HyperX 3333CL16 2x8, znajomy ma wystawione na allegro. Cos tam mozna jeszcze obnizyc po znajomosci
NoviAMG 21 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Ile oferujesz za : Thermalright macho rev.b AMD/Intel, ram 2x16gb crucial 3200mhz cl22 (używany z godzinę do testu), na gwarancji do stycznia 26r. Edytowane 9 Listopada przez NoviAMG
Rekomendowane odpowiedzi