Iri 10 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) Ożywię trochę dział kupię. Interesują mnie budżetowe modele ,a więc priorytetem jest cena. Ram 16/32GB 3200MHz w dwóch modułach. Edytowane Wtorek o 16:15 przez Iri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel 11 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Nie mam procka, ale mam ddr4 16gb corsair CMK16GX4M2D3600C18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam 0 Opublikowano Środa o 04:23 Udostępnij Opublikowano Środa o 04:23 Jak coś mam 2 zestawy Crucial Ballistix 2x8 DDR4 3600MHz CL16 . Kwestie ceny można dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavendish 2 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Mam na zbyciu Fortisa 5,cenę możemy uzgodnić, oczywiście allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba 38 Opublikowano 25 minut temu Udostępnij Opublikowano 25 minut temu Predatory HyperX 3333CL16 2x8, znajomy ma wystawione na allegro. Cos tam mozna jeszcze obnizyc po znajomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi