Spychcio 802 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Obejrzę strima i się zastanowię bo w sumie to nie grałem jeszcze WW Barbem
doman18 36 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Ja ostatnio kupiłem dodatek, zacząłem ogrywać jego kampanię swoim shadow wave necro 130 paragon i tak się "świetnie" bawiłem że aż z ciekawości zainstalowałem Last Epoch. Oczywiście pierwsza postać to akolita że specem nekro. I powiem wam że pomimo że grafa trąci myszką l, crafting jest trochę dziwny, ekwipunek jest strasznie randomowy, to gra ma to coś co bardziej wciąga niż D4. Na razie lvl 30+ zobaczymy jak będzie dalej ale na razie to chce się wracać. A do D4 są to tak średnio. 1
Dimazz 566 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca bo blizz nie ma pomysłu na d4 oni są 20 lat wstecz. Dają coś graczowi z chirurgiczną precyzją żeby czasem za dużo nie dostał i masz tony unikalnych itemków których nawet nie chce sie podnosić bo nie che się przeglądać statystyk. Zmiany zachodzą w obrębie tej samej mapy bo nie można dać trochę więcej na wzór PoE bo gracz dostanie za dużo a przecież takie rzeczy to można tylko w płatnym dodatku. Eventy sprowadzają się do ubicia potworków ze zmienionymi kolorami i spellami Wszystko to tony tego samego nie wiadomo po co i do czego.
Spychcio 802 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Mi D4 pasuje... 5 dni grania... raz na 3 miesięce jak wychodzi sezon
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 3 godziny temu, doman18 napisał(a): Ja ostatnio kupiłem dodatek, zacząłem ogrywać jego kampanię swoim shadow wave necro 130 paragon i tak się "świetnie" bawiłem że aż z ciekawości zainstalowałem Last Epoch. Oczywiście pierwsza postać to akolita że specem nekro. I powiem wam że pomimo że grafa trąci myszką l, crafting jest trochę dziwny, ekwipunek jest strasznie randomowy, to gra ma to coś co bardziej wciąga niż D4. Na razie lvl 30+ zobaczymy jak będzie dalej ale na razie to chce się wracać. A do D4 są to tak średnio. W last Epoch im dalej tym lepiej. Tam gdzie problem ma D4 to LE bryluje. Im dalej w las tym lepsza zabawa. 1
Spychcio 802 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca Dzisiaj o 20:00 CampFire Chat. Obejrzę sobie u Kondyssa na Twitchu. W tym sezonie lecę ostatecznie WW Barbem + trzęsienie ziemi + starożytni Oczywiście Solo Self Found.
Dominix 405 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca https://news.blizzard.com/en-us/article/24215863/purge-the-sins-of-the-horadrim
Slayer 253 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 5 godzin temu, Spychcio napisał(a): Dzisiaj o 20:00 CampFire Chat. Obejrzę sobie u Kondyssa na Twitchu. W tym sezonie lecę ostatecznie WW Barbem + trzęsienie ziemi + starożytni Oczywiście Solo Self Found. Kondyss to miękka faja Co do d4 to jestem ciekawy nowego sezonu, pewnie zainstaluje i spróbuję coś popykać, chociaż PoE2 mega wysoko ustawiło poprzeczkę.
Spychcio 802 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca No fajnie... Barb dostał grube nerfy Znów trzeba przemyśleć strategię na sezon 9.
Brolly 764 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Na dev streamie z 27 szalu nie było a tutaj info ze duże zmiany SOON TM* blizzard czyli pewnie w 2026 z dodatkiem paladyn przyjdzie oczyścić grzechy sanktuarium jak i developerów którzy są leniami Edytowane 29 Czerwca przez Brolly
Dominix 405 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Sezon sie zaczyna to ludzie graja a nie na forum siedza. 2
galakty 3 321 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Patrząc na statystyki online to tak średnio wrócili
Roman_PCMR 866 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Kurde, odpalilem nowy sezon na chwile i powiem tak. Dla kogos kto gral w Last Epoch czy PoE2 poprostu ciezko sie gra w D4 bo to slaba gra mechanicznie. W LE czy PoE2 zabijanie sprawia satysfakcje, tutaj to jest bardziej jakis przymus. Poprostu D4 to slabe diablo. Szkoda. 1 5
Dominix 405 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 3h za mna, prawie 50 wbita, hydrami tym razem leveluje, nowe dungi dosc rozbudowane, ale przynajmniej nie jest nudno. Jutro farmy ciag dalszy 1
Pablloo 50 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 12 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Kurde, odpalilem nowy sezon na chwile i powiem tak. Dla kogos kto gral w Last Epoch czy PoE2 poprostu ciezko sie gra w D4 bo to slaba gra mechanicznie. W LE czy PoE2 zabijanie sprawia satysfakcje, tutaj to jest bardziej jakis przymus. Poprostu D4 to slabe diablo. Szkoda. Idź już trolować gdzie indziej, bo już się nie da czytać tych twoich wypocin, jak gra jest słaba i wszystko inne jest lepsze. 1 1
galakty 3 321 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Nie napisał że gra jest słaba, tylko że to słabe Diablo 1
j4z 939 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca (edytowane) W 3 na jednej postaci 250 paragon, na dwóch innych 60lvl. W 4 ponad 100h spędzone na pewno. W życiu już nie zagram w żadne Diablo, ha tfu! PoE2 sobie łyknę kiedyś. Edytowane 2 Lipca przez j4z
Roman_PCMR 866 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca @j4z Bardzo ale to bardzo polecam Last Epoch. Super przyjemna giereczka. Ma vibe takiego klasycznego Diablo z nowoczesnymi mechanikami. No i end game jest super. Chyba ciut lepszy niz w PoE2 ale to moze byc subiektywna ocena
Rekomendowane odpowiedzi