Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
On tam same 5 metrowe suvy wymienil. -
Przez Send1N · Opublikowano
Najlepsze jest to że w przypadku gier multi od zawsze było polecane przez "expertów" i pro graczy wyłączanie g-sync/freesync że input lag większy, gorsza responsywnośc itp a jest odwrotnie, najlepszą płynność rozgrywki nawet w multi fps daje ograniczenie klatek poniżej odświeżania ekranu + włączona technologia zmiennej częstotliwości odświeżania (bez dodatkowego v-sync), nawet mając idealnie stały fps bez jakichkolwiek dropów jest lepsza płynność z włączonym g-sync/freesync niż z wyłączonym, nie chodzi tylko o efekt rozrywania obrazu ale ogólnie o feeling. Kilka razy testowałem sobie różne ustawienia w BFie czy w Huncie przykładowo z obecnym monitorem 180hz - lock fps na 177 g-sync/freesync off , całkowicie bez limitu klatek jak i lock 177 + freesync/g-sync on i zdecydowanie najlepiej się gra na tej ostatniej kombinacji. Jedyny wyjątek to chyba tylko CS, tam od lat było tak że im więcej fps tym lepiej nie zależnie od odświeżania monitora, wszelka synchronizacja działała tam do a do pełnej płynności trzeba było 250fps+ z tego co wiem nic w tej kwestii się nie zmieniło mimo że skończyłem karierę w 2019r -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Vectra 1.9 OC, NNW plus Autoszyby to 687, nie pamietam, czy mam jakieś Assistance. -
Przez paulina1992 · Opublikowano
A jak się ma legion do serii LOQ ? tam podobno są problemy z TGP grafiki, Kei's testował, grafika potrafiła na 40 sekund utrzymać swoje TGP po czym potrafiło spaść nawet do 60W. Ew. jakaś jeszcze tańsza opcja poniżej 7k z PTM ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Dzięki szczerze mówiąc to żadnego z tych 4 które wrzuciłeś nie widziałem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi