Dimazz 636 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu mityczne pieczęcie i żerowisko skarbników trzeba zużyć do 6 stycznia?
Dominix 449 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Dropło mi z World Bossa Najs, pochwal się co wypadło. Mi jeszcze ten sigil nie poleciał. Ale już 235 paragon, pit100 zrobiony,2 mityczne są, jeszcze pierścień. 4 zadania sezonowe do zrobienia i można by powiedzieć że sezon zrobiony. Później czekam na ten tryb rankingowy tower I może hc albo powrót do F1.
Reddzik 2 881 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Dominix napisał(a): Najs, pochwal się co wypadło Szajs, powtórki i nie wiem czy ten staff jest grywalny ale pierwszy item z 4*, plus worek a w tym iskra do tworzenia mityków. Ring jak i hełm już miałem, amulet tak samo. Hełm Ring jeden Staff i amulet pójdzie na przemiał by stworzyć skrzynki. Spoiler Teraz mając dwie iskry poleciał mi Dziedzic Będzie na wymianę Spoiler Edytowane 8 godzin temu przez Reddzik
Dimazz 636 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu nie wiem jak wy dropicie 4 gwiazdki jeszcze na mythicu. Zostaw sobie te patyki pod amazonkę. Coś w lutym ma być. Jest zasłonięte na roadmapie blizza
Reddzik 2 881 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dzięki za info, przepaliłem tylko 1 item, amulet, miałem jedną iskrę i stworzyłem chesta więc jest git.
Godlike 928 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Opłaca się robić poboczne zadania NPC (te z wykrzyknikami), czy raczej olać i lecieć główny wątek?
Ozone 11 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu jak ktoś ma mythic prankstera sigil to chętnie się przebiegnę (też mam)
Dimazz 636 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) rozumiem że mitycznego żartownisia trzeba wykorzystać do 6 stycznia czyli końca eventu goblinów ale żerowiska skarbników i mityczne daniny chyba nie? Edytowane 1 godzinę temu przez Dimazz
Rekomendowane odpowiedzi