Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, DITMD napisał(a):

Trzeba mieć build pod Pit, i tyle. Jak masz taki ogólny, to daleko nie zajdziesz. 

Mam pod pity, mam mniejszy dmg single target- od razu to czuję jak atakuję elitki czy bossa ale dużo szybciej za to pada trash, przerabiałem build i mam taki jak według plannera kolesia co gra takim buildem, aktualnie zrobił 118 Tower. Ja tower to ledwo 100 zrobiłem, pit jest dużo łatwiejszy.

Ja mam poniżej 2k obrażeń od crit dmg, a on ma ponad 3k, zapewne to wina mistycznego affixa z oświecenia, no i zapewne trzeba kolejne godziny na kolejne mistyki i legendy by trafić na odpowiedni affix z oświecenia, prędzej w totka wygram, nie mam aż takiego zaparcia, by lecieć bo super idealny build.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Godlike napisał(a):

Ukryta zbrojownia hmm to chyba mam takich sporo to jutro sprawdzę, a te ze skarbem horadrimow to jaki maja afiks? Skarbiec horadrimow, czy jakoś inaczej się nazywa?

Jakoś tak. 

46 minut temu, Reddzik napisał(a):

Mam pod pity, mam mniejszy dmg single target- od razu to czuję jak atakuję elitki czy bossa ale dużo szybciej za to pada trash, przerabiałem build i mam taki jak według plannera kolesia co gra takim buildem, aktualnie zrobił 118 Tower. Ja tower to ledwo 100 zrobiłem, pit jest dużo łatwiejszy.

Ja mam poniżej 2k obrażeń od crit dmg, a on ma ponad 3k, zapewne to wina mistycznego affixa z oświecenia, no i zapewne trzeba kolejne godziny na kolejne mistyki i legendy by trafić na odpowiedni affix z oświecenia, prędzej w totka wygram, nie mam aż takiego zaparcia, by lecieć bo super idealny build.

2K to trochę mało, ale sam crit dmg to nie wszystko, liczą się te wszystkie synergie itp. Ja na moim Palu mam 5k critu, albo prawie 10k, zależy czy lecę z tarczą i mieczem, czy z dwuręczniakiem, oczywiście podczas walki, dochodzą różne buffy i dmg idzie w górę. 

2344520-20260114235614-1.png2344520-20260114235635-1.png

Edytowane przez DITMD