-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ali · Opublikowano
w watku z procesorami byly pokazane testy - jak nie jara cie grzebanie w biosie, podkrecanie itd. wez 6000 i zjezdzaj ew z CL -
Przez Petru23 · Opublikowano
To ja teraz tym Mazda 3 BL 2009, 1.6 LPG, taka trochę doposażona jak ma swoje lata najważniejsze, że jest Bose na pokładzie Wcześniej, nie licząc firmowych Ford Focus C-Max 2.0 LPG w automacie Peugeot 206 1.1 LPG Seat Alhambra 1,9 TDI Peugeot 206 1.9D Mazda 323F BA 1.8 BP Ford Focus MK1 1.6 Zetes-s Ford Fiesta 1.1 lub 1.3, nie pamiętam Skoda Favorit 1.3 -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
To nie płyty mają problem tylko kontrolery w CPU które są takie same od serii 7000. Niektóre spokojnie robią 6400 inne 6000. 6000 to taki sweet spot jakby mój proc nie robił 6000 że zwykłymi SR pamięciami to nie wiem czy bym nie zwracał takiego kasztana. Złoty środek to 6000cl30 Goodram/lexar chyba że ktoś lubi ręcznie grzebać to można i 6400cl28 jak @ju-rek -
Przez voltq · Opublikowano
ten system save jak poprawia widoczność roślin jest taki mod do KCD i dodadzą tych wilczych jagód więcej na/obok drogi tam gdzie często jeździmy/chodzimy to mod na unlimited save będzie zbędny , pytanie czy to zrobia
-
-
Aktywni użytkownicy