Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
-17C i -32W Stock PBO -30 -
Przez azgan · Opublikowano
Jest tak samo zepsuty jak na PC czyli nawet na OLED'ZIE "czerń" jest zbyt szara ale reszta wygląda dobrze -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Fajne te filmy, takie nie za bardzo na nich coś widać 🤣 Podpowiedz kierowniku gdzie patrzeć ? -
Przez green1985 · Opublikowano
Według mnie trwałe V8 z EU, to tylko niemieckie projektowane w latach 90-ych. Miałem stare Audi 4.2, BMW E39 4.4 i Mercedesa 5.0, wszystkie bezawaryjne. Ale jak czytałem o następcach, żeby coś świeższego kupić, to wszędzie jeden dramat. Audi 4.2 FSI - wiadomo, wczesne FSI, pożeranie oleju, cewki, rozrząd z tyłu itp itd, BMW i ich nowsze 4.4 z pękającą rurką między głowicami i wieloma innymi problemami, Mercedes z ich 5.5, niby fajnie, bo nagle zamiast 306KM z 5.0 wykrzesali 388KM z tylko 0,5L więcej, ale problemów tam przybyło dużo więcej, głównie chyba coś z dolotem grubszego się działo, a jest chyba tylko jedna firma w PL, która to dobrze ogarnia, jakieś tam kółko w rozrządzie się szybko zużywało. "Na szczęście" potem przyszedł Covid, wojna, ceny paliw wywaliło w kosmos i przeszedłem na diesla, problem z wyborem V8 się sam rozwiązał -
Przez Umpero · Opublikowano
Jeszcze kojarzę jak sobie Badalaman udzielał się na PCL gdy niejaki Gordon sobie tam poczyniał. To jest skrajny lewicowiec o chorych poglądach, które objawiają się mocną nienawiścią do ludzi o innym zdaniu. Niestety moderacja PCL hodowała sobie takich bojowników z tamtej strony barykady.
-
-
Aktywni użytkownicy